tromaktiko: Οι 4+1 ενοχλητικότεροι επιβάτες των αεροπλάνων!

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Οι 4+1 ενοχλητικότεροι επιβάτες των αεροπλάνων!



Όλοι γνωρίζουμε εκείνους τους ενοχλητικούς ανθρώπους που ευχόμαστε να μην κάτσουν δίπλα μας στο αεροπλάνο – κι όμως το κάνουν...

Το σωματώδη τύπο με τη δύσοσμη αναπνοή που μονοπωλεί το μπράτσο του καθίσματος, το εκνευριστικό νιάνιαρο που σε όλο το ταξίδι κλωτσά την πλάτη του καθίσματός σου, το μωρό που ουρλιάζει και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Εμείς όμως αποκαλύπτουμε τον τρόπο να τους εμποδίσετε απ’ το να κάνουν κόλαση την πτήση σας!

1. Ο πολυλογάς



Το πρόβλημα:

Είστε κουρασμένοι. Το σώμα σας λέει πως η ώρα είναι 3 το πρωί ενώ η τοπική ώρα είναι 7 το απόγευμα. Αυτό που θέλετε όσο τίποτα άλλο είναι το κρεβάτι σας. Όμως είστε στο αεροπλάνο. Ίσως καταφέρνατε να κοιμηθείτε …αλλά όχι! Ο διπλανός σας θέλει κουβεντούλα. Ίσως έχει πιει. Ίσως η γυναίκα του τον παράτησε για τον παρτενέρ του στο τένις. Το σίγουρο είναι ότι δεν καταλαβαίνει πως πολύ απλά δε σας νοιάζει.

Η λύση:

Επενδύστε σε μερικά ποιοτικά ακουστικά, κατά προτίμηση τεράστια για να είναι ενδεικτικά των προθέσεών σας. Να τα φοράτε ακόμα κι αν δεν ακούτε μουσική. Ή πείτε στο νέο σας φίλο ότι είστε κουφός. Η προσθήκη του «οπότε σκασμός» είναι προαιρετική, αλλά καλύτερα να παραμείνετε ευγενικοί.

2. Το μωρό που ουρλιάζει



Το πρόβλημα:

Μα γιατί όλα σε μένα; Πόσες φορές καθόσασταν στη θέση σας προσευχόμενοι πως δε θα ήσασταν στην ακουστική εμβέλεια αυτού του μωρού που θρηνεί και οδύρεται; Και φυσικά, στο τέλος καταλήγετε να κάθεστε δίπλα του. Σα να μην έφτανε αυτό, δύο ώρες δακρύων αργότερα, θα εξαπολύσει εμετό πάνω στο καλό σας κοστούμι.

Η λύση:

Καημένα παιδάκια – δεν είναι δικό τους το φταίξιμο. Κατανοήστε τους γονείς τους που πρέπει να τα ανέχονται σε καθημερινή βάση και όχι απλά μονάχα για μια πτήση. Έχετε μαζί σας και ένα αντιβηχικό σιρόπι, είτε για το παιδάκι είτε για παραστήσετε τον άρρωστο και το πάρουν μακριά σας.

3. Ο σκορδοφάγος
Το πρόβλημα:

Η κακοσμία του στόματος είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα. Φανταστείτε λοιπόν πόσο ενοχλητικό είναι να έχετε μπροστά σας μια πολύωρη πτήση και να έρχεται ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα να κάτσει δίπλα σας. Υπάρχουν και χειρότερα – το ευαίσθητο θέμα να σας μιλάει έχοντας το πρόσωπό του απέναντι απ’ το δικό σας και την ανάσα του στα δύσμοιρα ρουθούνια σας.

Η λύση:

Ξεκινήστε μια δήθεν αθώα συζήτηση για το πόσο εκτιμάτε τα στοματικά διαλύματα και τις αρωματικές τους ιδιότητες. Στη συνέχεια περάστε διακριτικά στην κουβέντα για τις τσίκλες μέντας και πού θα πάει, θα το πιάσει το νόημα. Αν πάλι δεν καταλάβει πού το πάτε, καλέστε ένα μέλος του πληρώματος να σας προαγάγει στην πρώτη θέση – αξίζει τα χρήματα, πιστέψτε μας!

4. Το ορνιθοτροφείο

Το πρόβλημα:

Η Λίτσα παντρεύεται και είναι καλυμμένη με βέλο και κοσμήματα. Πετάει μαζί με μια θορυβώδη ομάδα υπερβολικά μακιγιαρισμένων γυναικών με ροζ μπλουζάκια, τα οποία γράφουν «μαμά της νύφης», «ξαδέρφη της νύφης» και τα σχετικά. Η Λίτσα δε λέει να σταματήσει να μιλάει και να φωνάζει, ενώ πληροφορεί τις πέντε προηγούμενες σειρές (και τις πέντε επόμενες) για το πόσο κούκλος είναι ο δύστυχος που θα την παντρευτεί.

Η λύση:

Εδώ μάλλον θα χρησίμευαν τα ακουστικά που αναφέραμε παραπάνω, αυτή τη φορά όμως με μουσική. Ή σταματήστε να είστε τόσο αρνητικός και μπείτε στην κουβέντα. Πείτε στη Λίτσα πόσο τυχερός είναι ο μέλλοντας άντρας της, τι ωραία που είναι τα μαλλιά της· έτσι σίγουρα θα γίνετε αποδεκτός στο ορνιθοτροφείο.

5. Ο μανιακός με τα smartphone

Το πρόβλημα:

Ίσως χάσουν κανένα κρίσιμο e-mail, επομένως πρέπει να έχουν το «μηχάνημα» συνέχεια ανοιχτό, ακόμα κι αν προκαλέσει εμπλοκή στα συστήματα του αεροπλάνου και το ρίξει στο έδαφος. Και με το που προσγειωθεί ο αεροπλάνο, παρά την υπόδειξη της αεροσυνοδού να μην ανοίξετε το κινητό μέχρι να μπείτε στο αεροδρόμιο, εκείνοι είναι ήδη κολλημένοι στο ακουστικό του. «Έλα, έφτασα Λονδίνο! Τι; Αλήθεια; Ναι βρε, άντε τα λέμε!»

Η λύση:

Αν πεθάνετε όλοι απ’ τη συντριβή του αεροπλάνου, το φταίξιμο θα είναι δικό τους οπότε έτσι θα μάθουν. Εναλλακτικά, περιμένετε μέχρι να πάνε τουαλέτα, πάρτε το κινητό τους, βγάλτε την κάρτα SIM και απολαύστε μοχθηρά το βάσανό τους καθώς προσπαθούν να το θέσουν σε λειτουργία. Κρίμα που αυτό είναι ανεφάρμοστο – σίγουρα θα πήραν μαζί το κινητό τους στην τουαλέτα, γιατί τα e-mail έρχονται κάθε στιγμή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!