tromaktiko: Θα σπάσει τα μηχανάκια της AGB! Δεν φαντάζεστε ποιον θέλουν για παρουσιαστή στην ΕΡΤ...

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Θα σπάσει τα μηχανάκια της AGB! Δεν φαντάζεστε ποιον θέλουν για παρουσιαστή στην ΕΡΤ...



Πριν από λίγες μέρες όπως θα θυμάστε βγήκε στη δημοσιότητα η...
είδηση ότι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης. Ο λόγος για τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» που ήταν ό,τι πιο cult έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.

Το παιχνίδι ήταν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της EBU, το οποίο ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες.

Η Ελλάδα πήρε μέρος στο παιχνίδι από το 1993 έως το 1999. Τα χρόνια αυτά ήταν υπερκαρκετά για να βρουν οι νέοι της χώρας μας τον νέο τους τηλεοπτικό έρωτα.

Οι δοκιμασίες, τα αγωνίσματα και γενικά όλο το κόνσεπτ ήταν βγαλμένα από το πιο τρελό όνειρο (του Survival) και εννοείται ότι ήταν πολύ ανώτερα από τα αντίστοιχα του Survivor.

Οι παρουσιαστές της Έλλάδας στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα όλα αυτά τα χρόνια ήταν: Η Δάφνη Μπόκοτα, η Βέρα Στρατάκου, η Άντζελα Γκερέκου, ο Γιώργος Τσιμίδης, ο Φίλιππος Σοφιανός και φυσικά ο τεράστιος, Κώστας Σγόντζος.

Η ΕΡΤ εκτός από το δώρο που όπως όλα δείχνουν θα μας κάνει, φέρνοντας ξανά στους δέκτες μας, το αγαπημένο μας παιχνίδι, ετοιμάζεται να κάνει άλλη μια κίνηση-ματ που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση στα ύψη.

Το όνομα που παίζει πολύ δυνατά και επιθυμούν οι άνθρωποι της ΕΡΤ για την παρουσίαση του παιχνιδιού είναι εκείνο του Γιώργου Μητσικώστα.

Ο αγαπημένος μίμος, (τον οποίο από Σεπτέμβρη θα απολαμβάνετε με νέα επεισόδια του Mhtsi Show, μέσα από το Menshouse.gr) θεωρείται ιδανικός για την θέση, καθώς έχει δείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να είναι εξίσου καλός και στην παρουσίαση παιχνιδιού (έχει κάνει και το Fatus Olus στον Alpha εκτός των άλλων), αλλά και επειδή είναι ένα πρόσωπο αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους.

Ο ίδιος ο Μητσικώστας δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και περιμίνει την επίσημη πρόταση της ΕΡΤ, καθώς έχει και άλλα σχέδια για τη νέα σεζόν.

Όπως και να ‘χει σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε αν αυτό που μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό (Και “Παιχνίδια χωρίς σύνορα” και Μητσικώστας) θα γίνει πραγματικότητα, ή όχι).
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!