tromaktiko: Συγκλονιστική φωτογραφία: Δείτε τα χέρια Ολυμπιονίκη κωπηλάτη μετά από αγώνα

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Συγκλονιστική φωτογραφία: Δείτε τα χέρια Ολυμπιονίκη κωπηλάτη μετά από αγώνα



Ο Βρετανός χρυσός Ολυμπιονίκης του...
Ρίο, Alex Gregory, επιχειρεί με τους συναθλητές του να διανύσει κωπηλατώντας την απόσταση μεταξύ Νορβηγίας και Ισλανδίας

Μάλιστα, στις εννέα πρώτες ημέρες του ταξιδιού τους κατάφεραν να κωπηλατήσουν 965 χλμ., σπάζοντας 8 παγκόσμια ρεκόρ, όπως μεταδίδει το BBC.

Ωστόσο, έπειτα από πέντε μέρες με πυκνή συννεφιά, οι ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτουν στη λέμβο και λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια σταμάτησαν.


Έτσι οι κωπηλάτες, αναγκάστηκαν να κωπηλατήσουν χωρίς μηχανική υποστήριξη μέχρι το απομωνομένο νησί Jan Mayen της Νορβηγίας περιμένοντας να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και να αντικατασταθούν ορισμένα μέλη του πληρώματος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Μόλις βγήκε στη στεριά, ο 33χρονος Ολυμπιονίκης αποφάσισε να ανεβάσει στο Twitter μία φωτογραφία με τα χέρια του.«Τα χέρια μου έχοντας περάσει τόση ώρα μέσα σε βρεγμένα γάντια. Οι φουσκάλες δεν ήταν τόσο σοβαρές σε αυτήν την κωπηλασία στον Πόλο, αλλά το κρύο και η υγρασία πέρασαν μέσα από το δέρμα», έγραψε ο Γκρέγκορι κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βρετανός κωπηλάτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο το 2016 μαζί με τους συναθλητές του στην τετράκωπο ανδρών.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!