tromaktiko: Πότε μια γυναίκα φαίνεται ξεχωριστή στα μάτια ενός άνδρα;

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Πότε μια γυναίκα φαίνεται ξεχωριστή στα μάτια ενός άνδρα;



Θα μπορούσε να είναι κουίζ για δυνατούς λύτες γιατί όπως συμβαίνει με τις γυναίκες έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τους άνδρες…Δεν ξέρουν ποτέ τι ακριβώς θέλουν από το άλλο φύλο. Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που συνήθως ισχύουν για όλους και είναι αυτά που κάνουν μια γυναίκα ξεχωριστή στα μάτια των ανδρών.

Να μην γκρινιάζει

Το πρώτο και βασικότερο για τους άνδρες είναι η γυναίκα που έχουν δίπλα τους, σπίτι τους, στις εξόδους τους, στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές της καθημερινότητας να μην γκρινιάζει. Να μου πεις δεν είναι εύκολο και συνήθως έχει να κάνει με το πόσο συνεργάσιμος είναι και ο άνδρας έτσι ώστε μια γυναίκα να μην φτάνει στο σημείο να γίνεται βαρετή λόγω γκρίνιας.

Να έχει αξιοπρέπεια

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα για έναν άνδρα από μια γυναίκα που είναι ανεκτική σε κακές συμπεριφορές που εισπράττει από τους γύρω της.

Συνήθως δεν αρέσει στους άνδρες να νιώθουν οτι η σύντροφός τους δεν έχει την αξιοπρέπεια να διαχειρίζεται καταστάσεις με υγιή τρόπο.

Να μην λέει ψέμματα

Τα ψέμματα δεν αρέσουν σε κανέναν αυτό είναι σίγουρο οπότε είναι λογικό για έναν άνδρα να μην νιώθει καλά όταν αντιλαμβάνεται οτι η γυναίκα που έχει δίπλα του πέφτει σε αντιφάσεις ακόμα και αν πρόκειται για ανώδυνα ψεματάκια.

Να είναι καθαρή

Η καθαριότητα ήταν πάντα η μισή αρχοντιά, μη σου πω και ολόκληρη…Όλοι οι άνδρες θέλουν μια σύντροφο που την ενδιαφέρει να ζει σ’ ένα καθαρό περιβάλλον και που η ίδια φροντίζει και αρωματίζει τον εαυτό της καθημερινά. Δεν υπάρχει καλύτερο διεγερτικό από την όμορφη μυρωδιά. Ενισχύει τον ερωτισμό σ’ ένα ζευγάρι όσα χρόνια και αν περάσουν.

Να μην είναι απεριποίητη ούτε όταν πηγαίνει στο περίπτερο

Σ’ αυτό το θέμα οι άνδρες είναι λίγο υπερβολικοί αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν τους αρέσει να βλέπουν απεριποίητη τη γυναίκα τους όσα χρόνια και αν έχουν περάσει. Είτε έχει χρόνο είτε δεν έχει για εκείνους είναι σημαντικό να διατηρεί την θηλυκότητα της φροντίζοντας την εμφάνισή της μέσα και έξω από το σπίτι όλες τις ώρες της ημέρας.

Και τέλος το σημαντικότερο …μια γυναίκα είναι ξεχωριστή στα μάτια ενός άνδρα όταν έχει καταφέρει να του «πειράξει» το μυαλό. Όπως για εμάς τις γυναίκες οι σχέσεις μας βασίζονται στην εγκεφαλική κατάκτηση έτσι συμβαίνει και με τους φυσιολογικούς άνδρες…οι υπόλοιποι έτσι και αλλιώς δεν θα πρέπει να μας αφορούν.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!