tromaktiko: Νέο περιστατικό - Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε γυναίκα στον Κορυδαλλό – Έξι προσαγωγές από την Αστυνομία

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Νέο περιστατικό - Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε γυναίκα στον Κορυδαλλό – Έξι προσαγωγές από την Αστυνομία



Νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα από πυροβόλο όπλο και με θύμα μια 29χρονη, σημειώθηκε χθες βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό...


Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:30 χθες το βράδυ,  όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ ατόμων που βρίσκονταν έξω από κομμωτήριο στην οδό Ταξιαρχών 26.

Κατά τη διάρκειά της συμπλοκής, ακούστηκε πυροβολισμός και η 29χρονη γυναίκα, η οποία καθόταν σε διπλανή καφετέρια και προφανώς δεν είχε σχέση με το περιστατικό, χτυπήθηκε από σφαίρα.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο  «Αττικό» Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

H αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες και ήδη έχει προχωρήσει σε προσαγωγές έξι ατόμων.  Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η σφαίρα προήλθε από πυροβολισμούς σε καυγά ατόμων, στον οποίον συμμετείχαν 8-9 άτομα, έξω από γειτονικό κομμωτήριο.

Στο σημείο εντοπίστηκαν 4 κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων ενώ στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας είναι και τα δεδομένα από την κάμερα ασφαλείας έξω από το κατάστημα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!