tromaktiko: Ο Στέλιος Κουτσιβίτης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στον Αστέρα Βουλιαγμένης



Ο κ. Κουτσιβίτης διαθέτει διεθνή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και των ακινήτων, με σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς του ...
asset management, των επενδύσεων και της λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων.

H «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, με ισχύ από την 20η Ιουλίου 2017.

Ο κ. Κουτσιβίτης διαθέτει διεθνή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και των ακινήτων, με σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς του asset management, των επενδύσεων και της λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, o κ. Κουτσιβίτης κατείχε διοικητικές θέσεις στον Όμιλο ΓκαιΤ Δασκαλαντωνάκη, διατελώντας Διευθύνων Σύμβουλος στην εισηγμένη εταιρεία Sofia Hotel Balkan (Βουλγαρία) και Εκτελεστικός Διευθυντής του Group των αστικών ξενοδοχείων (Ελλάδα).

Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής, μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Columbia University.

Ο κ. Jeffrey Macdonald, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τα καθήκοντά του Διευθύνοντος Συμβούλου κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, θα συνεχίσει να ηγείται της ανάπλασης του Αστέρα από τη θέση του Development Director.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!