tromaktiko: Σε πολύ καλή κατάσταση δηλώνει ότι βρίσκεται η Τόμπσον ενόψει του παγκοσμίου στο Λονδίνο

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Σε πολύ καλή κατάσταση δηλώνει ότι βρίσκεται η Τόμπσον ενόψει του παγκοσμίου στο Λονδίνο



Η «χρυσή» ολυμπιονίκης των 100 και 200 μέτρων στο Ρίο, Ελέιν Τόμπσον, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε...
στον αχίλλειο τένοντα και δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο στα 100μ.

Η 25χρονη Τζαμαϊκανή δεν θα αγωνιστεί στα 200μ. και δεν θα έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη γυναίκα που κατακτά τους τίτλους των 100 και 200​μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Ωστόσο, δηλώνει ευχαριστημένη με αυτή την απόφαση του προπονητή της και θα επικεντρώσει την προσοχή της στη… μικρή κούρσα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω κάνει αρκετές κούρσες στα 200μ αυτή τη σεζόν, έτσι ο προπονητής μου αποφάσισε να κάνουμε μόνο 100μ στο παγκόσμιο, κάτι που με ευχαρίστησε, επειδή το 2016 ήταν πραγματικά δύσκολο να κάνω και τις δύο αποστάσεις. Γι’ αυτό στο Λονδίνο θα κάνω 100μ και 4χ100μ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι σε καλή κατάσταση, φυσικά, αισθάνομαι υπέροχα, έφτασα στο Λονδίνο υγιής και κοιτάζω μπροστά, είμαι σίγουρη και αισθάνομαι υπέροχα. Πάντα υπάρχει πίεση, ειδικά από τους φιλάθλους, αλλά δεν πρέπει να με παρασύρει, αφού ξέρετε ότι δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάω στο 2ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας μου και να το ευχαριστηθώ».

Τέλος, υπογράμμισε ότι παρά την προσπάθεια της να κυριαρχίσει ξανά στο αγώνισμα, σέβεται όλες τις αντιπάλους της: «Σέβομαι όλες τις αντιπάλους μου, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έπαιρνα θέση στο βατήρα μαζί τους να τις συναγωνιστώ. Ανυπομονώ να αναμετρηθώ μαζί τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!