tromaktiko: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός θύματος του γιου του Πρέκα: "Δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί και..."

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η συγκλονιστική περιγραφή ενός θύματος του γιου του Πρέκα: "Δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί και..."



Το γύρο του διαδικτύου έκανε νωρίς το πρωί της...
Πέμπτης η είδηση ότι ο 45χρονος γιος γνωστού ηθοποιού, διώκεται ποινικά για πάνω από 50(!) επιθέσεις εις βάρος ανυποψίαστων γυναικών, στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα espresso, επιβεβαίωσαν το γεγονός, αποκαλύπτοντας ότι ο άνδρας συνελήφθη το Σάββατο για τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας, μπροστά στα μάτια του μόλις τριών χρονών γιου της, την Τετάρτη 2/8.

Ο 45χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε δημόσια ψυχιατρικά ιδρύματα, ωστόσο, έπαιρνε εξιτήριο λίγες ημέρες μετά τον εγκλεισμό του με εισαγγελική παραγγελία, για άγνωστους λόγους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα προβλήματα για τον άγνωστο γιο του σταρ της δεκαετίας του ’70 ξεκίνησαν, κατόπιν χρόνιας χρήσης ψυχοτρόπων ναρκωτικών.

Οι αρχές δήλωσαν πως ο φερόμενος ως δράστης τους έχει ταλαιπωρήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «παλαιός γνώριμος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής». Οι αστυνομικοί, επίσης, επισημαίνουν ότι η βίαιη συμπεριφορά του φερόμενου ως δράστη επανέρχεται κάθε φορά που σταματάει να παίρνει την αγωγή του.

Η συγκλονιστική αφήγηση της διερμηνέως Ζ.Μ
Την ίδια ώρα, μια ακόμα συγκλονιστική αφήγηση έρχεται να σκιαγραφήσει το προφίλ του 45χρονου, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της περιοχής. Συγκεκριμένα, η διερμηνέας, Ζ.Μ, μιας ξανθιάς Βρετανίδας εγκύου, που απέβαλλε μετά από επίθεση του, σοκάρει με την περιγραφή της, που δημοσίευσε στο facebook.

«Βγήκε από το ψυχιατρείο, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου» και «με απείλησε ότι θα με σπάσει στο ξύλο» λέει μεταξύ άλλων η Ζ.Μ.

Παρακάτω, ακολουθεί το post, που έκανε στο facebook:

«Όταν έγραψα ότι ήμουν διερμηνέας στο Β αυτόφωρο τριμελές στη δική του (για την ξανθιά Βρετανίδα εγκυο που απέβαλλε η δυστυχη στον 5ο μήνα),πέσανε από δω μέσα να με φάνε ζωντανή,δεξιοι και αριστεροι.

Τότε είχε φάει 4 χρόνια αλλα να τα εκτίσει στο ψυχιατρείο. Με το νόμο Παρασκευοπουλου βγήκε και είναι δημόσιος κίνδυνος. Εμένα επειδή διερμηνευω με απείλησε πως όταν βγει θα με σπασει στο ξύλο..

Ο νεαρός Πρεκας Δημητρίου ήταν έγκλειστος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλου και χρόνιος χρήστης ψυχοτρόπων ουσιών. Ο δε Κωστας τον είχε αποκηρύξει ως γυιο αλλά και ο ίδιος ο δράστης μισούσε τις γυναικες. Ή δική του έγινε προπερσυ το δεκαπενταύγουστου στο κτήριο 7 της Ευελπιδων.
Εγώ παιδιά το έμαθα από τους αστυνομικούς πως είναι γιος του Πρεκα.Στη δικογραφία έχει άλλο όνομα. Το πατρικό της μάνας του.

Θα ψαξω να βρω το δικόγραφο και θα το δημοσίευση. Ή καταδικαστική ήταν χωρίς αναστελλουσα δύναμη. Όσο γινόταν ή δική ήταν σαν να μην καταλάβαινε και καλά.
Μόλις άκουσε την»καμπάνα»,άρχισε να ουρλιάζει να βρίζει την Έδρα το Γερασιμο το Βρυωνη τον Πρόεδρο,την Παναγιωτη τη Φακού την Εισαγγελέα,Εμενα..

Όταν ήλθε ή ώρα να του βάλουν χειροπέδες για να τον οδηγήσουν στο κτ 12 για να εκδοθει το φυλακιστηριο,Δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί..κλήθηκε φρουρά από το υπόγειο του κτιρίου 9.. Είναι πολύ σωματωδης»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!