tromaktiko: Τραγωδία στην Εύβοια: Συγκλονιστική μαρτυρία - Γειτόνισσα της άτυχης εγκύου αποκαλύπτει: "Άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα και..."

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Τραγωδία στην Εύβοια: Συγκλονιστική μαρτυρία - Γειτόνισσα της άτυχης εγκύου αποκαλύπτει: "Άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα και..."



Συγκλονιστική μαρτυρία...
Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά η πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Αϊδίνη η οποία διαμένει ακριβώς δίπλα από το σπίτι που σημειώθηκε η ασύλληπτη τραγωδία με την 31χρονη έγκυο που έχασε τόσο άδικα την ζωή της…

«Αυτό που άκουσα είναι ένα δυνατό σπινιάρισμα, μία κραυγή και από κει και πέρα όταν κατέβηκα κάτω η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη, αναίσθητη στη πυλωτή. Προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με το ΕΚΑΒ και προσπαθούσαμε να την συνεφέρουμε. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Επικοινώνησα με μια φίλη μου στο νοσοκομείο, μου είπε πιο τηλέφωνο να πάρω.

Απάντησαν μετά το ηχητικό μήνυμα που σε βάζει στην αναμονή. Προσπαθούσαν να καταλάβουν που είναι η οδός Μέντας της Έξω Παναγίτσας. Προφανώς το κέντρο δεν είναι εδώ Χαλκίδα, οπότε δεν ξέρανε τις διευθύνσεις. Ενημερώθηκα μετά ότι είναι στην Αθήνα και αφού τους δώσαμε το στίγμα, την διεύθυνση που βρισκόμαστε, περιμέναμε, περιμέναμε όλοι, έβγαινε ο κόσμος έξω μήπως ακούσει σειρήνα ή να δουν αν έρχεται το ΕΚΑΒ.

Ξαναπροσπάθησα να επικοινωνήσω, μου είπαν ότι έρχεται από στιγμή σε στιγμή, από λεπτό σε λεπτό, τέλος πάντων καθυστέρησε αρκετά. Έκανε να έρθει γύρω στα 50 λεπτά. Αυτό είναι απαράδεκτο πραγματικά. Είναι αδύνατον ένα ασθενοφόρο να έρχεται από την Χαλκίδα και να κάνει 1 ώρα για να έρθει στην ‘Έξω Παναγίτσα που θέλουμε 10 λεπτά.

Μπορεί λόγω Κυριακής να έκανε ένα τέταρτο αλλά είναι αδύνατο να κάνει 1ώρα. Δεν ξέρω αν τους έπαιρναν από τις διακοπές τους ή τις άδειες τους λόγω Κυριακής, αλλά αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο…» τόνισε στο EviaZoom.gr η Ελένη Αϊδίνη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!