tromaktiko: Έξι τρόποι για να ανανεώσετε τα ρούχα των διακοπών

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Έξι τρόποι για να ανανεώσετε τα ρούχα των διακοπών



Τι θα λέγατε για μακριά, μακό φορέματα με πάνινα παπούτσια; Ή σορτς με βραδινά τοπ; Ήρθε η στιγμή να παίξουμε με τη ...
μόδα, σήμερα, περισσότερο από ποτέ. της Σάντυς Τσαντάκη

1. Έντονες αποχρώσεις. Όταν σας αρέσουν τα εκτυφλωτικά χρώματα, τολμήστε το μέχρι τέλους. Ταιριάξτε κίτρινο με κίτρινα αξεσουάρ, πορτοκαλί, γαλάζια. Ακόμη και τη θήκη του κινητού; Γιατί όχι;

2. Επενδύστε σε αξεσουάρ. Όταν δεν έχετε καμία όρεξη να ντυθείτε, φορέστε ένα λευκό τι-σερτ, το πιο απλό που έχετε πάρει μαζί σας, με ένα τζιν και προσθέστε στα αυτιά σας τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια της συλλογής σας, με τραβηγμένα μαλλιά πίσω.

3. Φορέστε την τσάντα στη μέση σας. Θυμάστε τα τσαντάκια που φοριούνται στη μέση και απελευθερώνουν τα χέρια σας; Tώρα είναι η στιγμή να τα ξαναφορέσετε και να δείτε τι όμορφη αίσθηση είναι να μην κουβαλάς παντού, στον ώμο, μια τσάντα με όλα τα απαραίτητα. Αλλιώς πάρτε ένα καλάθι, για έξτρα στιλ, χωρίς την ίδια άνεση.

4. Παίξτε με όγκο. Τι θα λέγατε για ένα παιχνιδιάρικο τι-σερτ με μια υπερμεγέθη παντελόνα και φλατ σανδάλια; Οι διακοπές μας πηγαίνουν πολύ.

5. Μπερδέψτε τα αταίριαστα. Φορέστε λινό φόρεμα πάνω από τζιν. Για το βράδυ. Με κουμπάκια ακόμη καλύτερα. Και καπέλο. Και ψηλοτάκουνα.

6. Κορίτσια στον ήλιο. Το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα αλλάζει όταν συνδιαστεί σωστά, με ένα απλό λευκό ή μαύρο μπλουζάκι από μέσα, για να θυμηθούμε τη δεκαετία του 90 που μας στοιχειώνει με εμμονές.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!