tromaktiko: Θρίλερ με το θάνατο της εγκύου στην Εύβοια: Το μυστικό που οδήγησε στην τραγωδία...

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Θρίλερ με το θάνατο της εγκύου στην Εύβοια: Το μυστικό που οδήγησε στην τραγωδία...



Συγκλονισμένη είναι η Εύβοια από τον τραγικό θάνατο της 31χρονης εγκύου, η οποία...
παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του αρραβωνιαστικού της στην πυλωτή του σπιτιού τους.

Το νέο αποκαλυπτικό στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι ότι ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας δεν ήξερε να οδηγεί, ούτε είχε δίπλωμα.

Την πληροφορία επικαλείται το eviazoom.gr, το οποίο αναφέρει ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο, καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Ο άνδρας μάλιστα συνελήφθη στις 6/8 το βράδυ αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, κατήγγειλαν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 45 με 60 λεπτά περίπου, να παραλάβει την 31χρονη.

Σύμφωνα με το eviatop.blogspot.gr, ο υπεύθυνος δομών ΕΚΑΒ Ν. Εύβοιας απαντά ως εξής στην καταγγελία των συγγενών: «Πράγματι τηλεφώνησαν 3 φορές από τις 12.14 όπου την πρώτη φορά ανέφεραν πτώση εξ ιδίου ύψους και στο δεύτερο τηλεφώνημα μετά από 3 λεπτά ότι λιποθύμησε και είναι έγκυος και στο τρίτο μετά από 5 λεπτά τηλεφώνημα ότι έπεσε από την καρέκλα. Στις 12.21 λαμβάνει κλήση το ασθενοφόρο να αναχωρήσει χωρίς πραγματική εικόνα του περιστατικού, 12:34 είναι στο σημείο. 12:40 την παραλαμβάνει όπου βρίσκει χωρίς ζωτικά σημεία και μυδρίαση οφθαλμών με ό,τι αυτό καταδεικνύει. 12:48 την παραδίδει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας».

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 6/8, στην περιοχή Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, όταν ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας επιχείρησε να κάνει μέσα σε πυλωτή σπιτιού έναν ελιγμό με το αυτοκίνητο, το οποίο όπως αποκαλύπτει το lamiareport.gr, ανήκε στην άτυχη έγκυο Μαρία Παπαΐωάννου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!