tromaktiko: Η πενηντάρα Πάμελα Άντερσον στην πιο ώριμη από ποτέ συνέντευξή της

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η πενηντάρα Πάμελα Άντερσον στην πιο ώριμη από ποτέ συνέντευξή της



Ποιος θα το πίστευε ότι η άλλοτε "βόμβα" του Baywatch πενηντάρισε κιόλας. Από το ...
ντεμπούτο της το 1989 στο εξώφυλλο του Playboy μέχρι και σήμερα, η Πάμελαα Άντερσον έχει καταφέρει να μεταμορφώνεται σε ό,τι θέλει, ενώ λίαν συντόμως θα είναι και επισήμως συγγραφέας.

Το περιοδικό W άδραξε την ευκαιρία της καλοκαιρινής της μετακόμισης στο Σαιν Τροπέ και παρουσιάζει την ηθοποιό μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Λιουκ Γκίλφορντ, αλλά και από μία συνέντευξη που αποδεικνύει ότι μάλλον διανύει ίσως την πιο κατασταλαγμένη της περίοδο.

Για το Σαιν Τροπέ:
«Το σκοτεινό μου σχέδιο ήταν πάντα κάπως να αποσυρθώ εδώ. Τα παιδιά μου (Ντίλαν Τζέγκερ και Μπράντον Τόμας Λι)  έχουν μεγαλώσει και επιθυμούν να είμαι ευτυχισμένη, θέλουν να επισκεφθούν τη Γαλλία, οπότε λειτούργησε αυτό. [...] Δεν είμαι καλή με τους αριθμούς και τις ημερομηνίες. Κάπου τόσος καιρός έχει περάσει. Το Σαιν-Τροπέ έχει ένα όμορφο φως. Όλοι δείχνουν ωραίοι εδώ. Είτε είναι γεμάτο με όμορφο κόσμο είτε φταίει το φως. Δεν ξέρω.»

Για το κόνσεπτ της φωτογράφισης και την επιλογή ρούχων της Στέλα Μακάρτνεϊ:
«Μ' αρέσει η φαντασία και να υποδύομαι χαρακτήρες. Με κάθε ρούχο, δημιουργήσαμε κι έναν διαφορετικό. Είχε πολλή πλάκα.[...] Κάνει υψηλή ραπτική χωρίς να πειράζει τα ζώα. Τα υφάσματα είναι πιο ακριβά και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια όταν ράβεις έτσι. Αλλά αξίζουν τα επιπλέον χρήματα. Η Βιβιέν Γουέστγουντ είχε πει, "Αγόρασε μερικά όμορφα, σημαντικά κομμάτια, μην αγοράζεις απλώς και καταναλώνεις αηδίες".»

Για την άρνησή της να ασχοληθούν τα παιδιά της με το μόντελινγκ:
«Τα αγόρια το κάνουν όλο αυτό για την πλάκα τους. Ο Μπράντον είναι ηθοποιός και ο Ντίλαν μουσικός και πολύ συγκροτημένος. Ο Μπράντον όχι τόσο. Αλλά και οι δύο έχουν καταφέρει πολλά, είναι έξυπνα παιδιά και πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο. Ο Tόμι κι εγώ θέλαμε να βεβαιωθούμε πως γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από εμάς. Βέβαια είναι καλά παιδιά και σε ηλικία που μπορούν να κάνουν τέτοιες επιλογές. Εννοείται πως με τον Τόμι αντιδράσαμε με ένα "Ωχ, όχι...". Αλλά μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν καλά. Άλλωστε είναι περιτριγυρισμένοι από αυτό όλη τη ζωή τους κι εμείς είμαστε ανοιχτόμυαλοι.»
Για την αρνητική κριτική που δέχεται το μπλογκ της που διατηρεί ως ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων:
«Νευριάζω που κάποιοι λένε, "Επιτέλους η Πάμελα κάνει κάτι στη ζωή της. Μεγάλωσε". Μ...μενε, το κάνω αυτό εδώ και χρόνια. Είμαι ακτιβίστρια και φεμινίστρια. Το κάνω για τα ζώα και όσους δεν έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Δεν το κάνω για μένα. Δεν θέλω τα εύσημα, απλώς τώρα το παρατήρησαν μερικοί. Από παιδί υπερασπίζομαι τα ζώα και όταν ήμουν στο Baywatch που έπαιζε σε 150 χώρες, έλεγα, αφήστε με να μιλήσω στις κυβερνήσεις τους.»

Για το παλιό, καλό Χόλιγουντ:
Ευτυχώς τότε ήταν πολύ διαφορετικά. Έπρεπε να υπάρχει ένα μυστήριο. Ο κόσμος δεν θέλει να σε βλέπει όταν μπορεί να σε δει όλη την ώρα σε αυτά τα πράγματα (τα σόσιαλ μίντια). Κοιτάζω τα Instagram stories και σκέφτομαι: "Δεν ήξερα τίποτα από αυτά για σένα. Δεν θέλω να ξέρω τι τρως ή τι κάνεις ή που πηγαίνεις. Δεν με νοιάζει". Οπότε εμπλέκομαι μόνο όταν θέλω να στηρίξω κάποιον σκοπό που πιστεύω, προσπαθώ να μην γίνεται πολύ προσωπικό. Εγώ λατρεύω την ποίηση και διαβάζω συνεχώς, με ενδιαφέρουν αυτά που μπορώ να παίξω. Δεν βγάζω φωτογραφίες στον καθρέφτη με διαφορετικά ρούχα. Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους ανθρώπους.»
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!