tromaktiko: Μην κάνετε αυτά τα πέντε λάθη φέτος στην παραλία!

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Μην κάνετε αυτά τα πέντε λάθη φέτος στην παραλία!



Από την Πέννυ Καρακάση
Το καλοκαίρι έφτασε και η λαχτάρα όλων μας για τη θάλασσα και τις βόλτες στην παραλία είναι τόσο μεγάλη που πολλές φορές ...
παρασυρόμαστε και κάνουμε λάθη που δε θα έπρεπε. Ελάτε, παραδεχτείτε το, και εσείς έχετε φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή σας brazilian cut μαγιό, ενώ σίγουρα έχετε υποκύψει και στη γοητεία των αντηλιακών και body lotion με glitter και τα συναφή. Επειδή λοιπόν όλοι μας έχουμε παρασυρθεί κάποια στιγμή, ας δούμε αυτά τα λάθη που πρέπει φέτος πάσει θυσία να αποφευχθούν για το καλό όλων.

1. Αφήστε τα κρόσσια στην άκρη. Ναι, τα αγαπάμε, ναι, μας αρέσουν, αλλά οχι στα μαγιό. Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος άνθρωπος θέλει βγαίνοντας από τη θάλασσα να έχει δεκάδες μικρά, βρεγμένα κορδονάκια κολλημένα πάνω του. Τα μαγιό με κρόσσια ήταν μια κακή στιγμή της μόδας του παρελθόντος και καλό θα ήταν να μείνουν εκεί.

2. Brazilian cut is over. O-V-E-R. Όσο υπέροχο και αν είναι το σώμα σας, όσο και αν λαχταράτε να δείξετε τη δουλειά που έγινε στο γυμναστήριο όλο τον χειμώνα, αλήθεια υπάρχουν άλλοι τρόποι. Και βασικά ό,τι μαγιό και αν φορέσετε το ωραίο σώμα φαίνεται, δεν κρύβεται. Μη φοράτε τέτοια μαγιό λοιπόν. Αφήστε τα να πάνε στη ευχή του θεού ή έστω αφήστε τα για τα 18χρονα κοριτσάκια που ακόμα βρίσκονται στη φάση της αναζήτησης του προσωπικού τους στιλ.

3. Το glitter είναι για τα μπουζούκια και εκεί πρέπει να μείνει. Δεν έχω τίποτα με τα μπουζούκια, ίσα ίσα, είμαι από αυτές που αν το αποφασίσει η παρέα, πρώτη θα πετάξω το γαρίφαλο (ή γαρύφαλλο) στην πίστα. Στην παραλία όμως αυτό το καλλυντικό δεν πρέπει να έχει καμία θέση. Δε χρειάζεται να δείχνετε σαν disco μπάλα όταν πέφτει ο ήλιος πάνω σας. Είστε αρκετά λαμπερή απλώς και μόνο επειδή έχετε αυτές τις δροσερές σταγόνες νερού πάνω σας.

4. Φάκελος τακούνι, απαγορευμένος φάκελος γιατί το τακούνι στην παραλία απαγορεύεται. Γιατί να το φορέσετε; Δε σας κουράζει αρκετά όλες τις υπόλοιπες ώρες που το έχετε στα πόδια σας; Φορέστε μια ωραιότατη ίσια σαγιονάρα που ταιριάζει με το μαγιό σας. Όχι, ούτε η πλατφόρμα είναι αποδεκτή στην παραλία.

5. Τέλος θα μιλήσω για τα μαλλιά παρόλο που τα beauty ζητήματα δεν είναι η ειδικότητά μου. Μπορείτε να κάνετε αμέτρητες πανέμορφες boho πλεξίδες, μπορείτε να κάνετε ό,τι άλλο έχετε φανταστεί με χαλαρή διάθεση. Οι μπούκλες κομμωτηρίου δεν έχουν χαλαρή διάθεση. Ούτε οι πλεξίδες που έχουν μέσα τους άλλες πλεξίδες, που έχουν μέσα τους λουλούδια που έχουν μέσα τους στρας.

PS: Ξεχάστε τα φλαμίνγκο. Υπάρχουν πολλά φουσκωτά ζωάκια, ένα για κάθε γουστο και στιλ. Επιλέξτε κάποιο άλλο λοιπόν.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!