tromaktiko: Με εντολή Τσίπρα εργοστάσιο απορριμμάτων στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Με εντολή Τσίπρα εργοστάσιο απορριμμάτων στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς



Tην εντολή που έλαβε από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την κατασκευή εργοστασίου απορριμμάτων στην περιοχή της ...
Τριανταφυλλιάς, μετέφερε στους δημάρχους του Νομού Ηλείας ο  αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος  Σωκράτης Φάμελλος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Ν. Ηλείας και δήμαρχος Ήλιδας  Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, οι δήμαρχοι: Πύργου  Γαβριήλ Λιατσής, Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζάς, Πηνειού Αλέξης Καστρινός, Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο αντιπρόεδρος του ΦοΔΣΑ Ηλείας Γιάννης Αργυρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πύργου  Διονύσης Μπέλτσος.

'Οταν τον Μάρτιο του 2017 ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Αμαλιάδα είχε δεσμευθεί να προχωρήσει η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην Τριανταφυλιά που θα λύσει γιά πάντα το πρόβλημα των απορριμμάτων στον Νομό.

Συνεπής στην δέσμευσή του αυτή έστειλε τον τον αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλο στην Ηλεία για να συγκεντρώσει στοιχεία και απόψεις των αιρετών του Νομού και να καταθέσει την πρόταση στην διυπουργική επιτροπή, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο κατασκευής εργοστασίου απορριμμάτων στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!