tromaktiko: Σάλος στο Μπάκιγχαμ: «Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό με την…»

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Σάλος στο Μπάκιγχαμ: «Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό με την…»



Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα;

20 χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε στην Νταϊάνα την ζωή της και όπως φαίνεται τώρα βγαίνουν στο προσκήνιο όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τον γάμο της με τον Κάρολο, αλλά και για το κεφάλαιο που ονομάζεται «Καμίλα».

Αυτή την φορά, τις αποκαλύψεις έκανε ο προπονητής φωνητικών της, ο Πίτερ Σέτελεν και ένας εικονολήπτης, οι οποίοι μίλησαν στον νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της σχετικά με την κρυφή σχέση που είχε ο Πρίγκιπας Κάρολος όσο ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα.

Ο εικονολήπτης, λοιπόν, ο οποίος το 1992-1993 εργαζόταν για το BBC, αναφέρει πως η Νταϊάνα του εξομολογηθεί πως είχε πιάσει τον Πρίγκιπα Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σeξ με την Καμίλα Πάρκερ.

Ο εικονολήπτης μάλιστα είχε καταγράψει όλα όσα έμαθε από την Νταϊάνα σε ένα ημερολόγιο, παρουσιάζοντάς μας σήμερα με κάθε λεπτομέρεια:

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Νταϊάνα περιέγραψε αυτό που άκουσε ως «τηλεφωνικό σeξ» με την ίδια να χαρακτηρίζει την Καμίλα ως την πιο ξεδιάντροπη ερωμένη του Καρόλου.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φέρεται, κατά την ίδια πηγή, να εξέφρασε την απροθυμία της να γίνει βασιλιάς ο σύζυγός της δείχνοντας σαφή προτίμηση στον γιο της Ουίλιαμ.

«Μας έκανε ξεκάθαρο ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Κάρολος δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Ήθελε ο Ουίλιαμ να διαδεχθεί τη βασίλισσα όταν πεθάνει. Είχε την ρομαντική ιδέα του να είναι αυτή που φτιάχνει βασιλιάδες, η μητέρα πίσω από το μονάρχη» αναφέρει ο εικονολήπτης.

Οι επίμαχες κασέτες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ντοκιμαντέρ εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο παλάτι του Κέσινγκτον το 1997 λίγο μετά το θάνατό της αλλά ανακαλύφθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα του πρώην μπάτλερ της Πολ Μπάρελ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!