tromaktiko: Άντρος: Ποτέ δεν έθεσα δημόσια ζήτημα που αφορά την ΚΥΠ

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Άντρος: Ποτέ δεν έθεσα δημόσια ζήτημα που αφορά την ΚΥΠ



«Ποτέ δεν έθεσα δημόσια ζήτημα που αφορά την ΚΥΠ», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Γενικός Γραμματέας του...
ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε, σχετικά με τη συνάντηση που είχε σε διάμέρισμα, με τον  Εσπεν Μπαρθ Άιντε, σημείωσε ότι η αναφορά του έγινε στο Εθνικό Συμβούλιο σε απάντησή του προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο οποίος γνώριζε τις κινήσεις του.

Πρόσθεσε ακόμη πως «δεν έχει ανάγκη από την έγκριση κανενός ως προς το ποιους θα συναντά και τί θα συζητεί», ενώ τόνισε πως όταν πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση, το Κυπριακό «είχε ήδη μπει στο ψυγείο και διερωτήθηκε πώς θα μπορούσε να συνωμοτήσει με τον κύριο Άιντε ή να βάλει τις όποιες τρικλοποδιές, αφού κυπριακό δεν υπάρχει».

Όσον αφορά για το τι λέχθηκε στη συνάντηση με τον κ. Άιντε, είπε πως αυτή ήταν μία καθαρά ανθρώπινη συνάντηση, ενώ πρόσθεσε πως σκόπιμα η συνάντηση δεν έγινε στα γραφεία του ΑΚΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με τον Διοικητή της ΚΥΠ τα είπε ο Άντρος

ΚΕ: Ο οποιοσδήποτε μπορεί να συναντηθεί με όποιον επιθυμεί

Σε απάντηση των δηλώσεων του ΓΓ του ΑΚΕΛ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, είπε στο ΡΙΚ πως «θέση της Κυβέρνησης είναι πως ο οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός μπορεί να συναντηθεί με όποιον επιθυμεί και να συζητήσει ότι επιθυμεί».

Πρόσθεσε μάλιστα πως η Κυβέρνηση δεν ζήτησε εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα και ούτε άσκησε κριτική.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!