tromaktiko: Άφαντοι οι δυο νεαροί τουρίστες στην Παλαιόχωρα - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Άφαντοι οι δυο νεαροί τουρίστες στην Παλαιόχωρα - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης



Ελικόπτερο αναμένεται να πάρει μέρος στην επιχείρηση διάσωσης με το πρώτο φως της ημέρας αν δεν εντοπιστούν το βράδυ - Ακολουθούσαν το Ε4 από Παλαιόχωρα προς Ελαφονήσι...

Άγνωστη παραμένει η τύχη των δυο νεαρών Γάλλων που αγνοούνται από σήμερα το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι φέρεται να ακολουθούσε το μονοπάτι Ε4 από Παλαιόχωρα για Ελαφονήσι όταν για λόγους άγνωστους ξέφυγαν της πορείας τους, συμπέρασμα το οποίο βγαίνει από το γεγονός ότι ήδη οι διασώστες έχουν χτενίσει την διαδρομή.

Όταν λοιπόν οι δυο Γάλλοι αντιλήφθηκαν ότι είχαν χαθεί κάλεσαν τον τον διεθνή αριθμό 112, ενημερώνοντας παράλληλα οτι διαθέτουν λίγα αποθέματα νερού και φαγητού.

Από την στιγμή εκείνη μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής επιχειρεί στην περιοχή για να εντοπίσει το νεαρό ζευγάρι. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 20 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από την Κάνδανο, την Κίσσαμο καθώς και από την ΕΜΑΚ Ηρακλείου.

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι δυο νέοι επικοινώνησαν μόνο μια φορά το μεσημέρι μέσω του "112" και από τότε αγνοείται η τύχη τους.

Οι διασώστες θα συνεχίζουν να χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή ολόκληρο το βράδυ ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να "σηκωθεί" ελικόπτερο για τον εντοπισμό των Γάλλων.

Πρώτη Ενημέρωση 15:07

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν 8 πυροσβέστες με τρια οχήματα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς αναζητείται ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών στην περιοχή μεταξύ Ελαφονησίου και Παλαιόχωρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τουρίστες κάλεσαν τον διεθνή αριθμό 112 ενημερώνοντας ότι έχουν χάσει τον προορισμό τους, με τους ίδιους πάντως να δηλώνουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Στην επιχείρηση εντοπισμού των δυο ατόμων συμμετέχουν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!