tromaktiko: Η θάλασσα της Λεμεσού τον Αύγουστο θα υποδεχτεί κάτι πολύ ενδιαφέρον

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Η θάλασσα της Λεμεσού τον Αύγουστο θα υποδεχτεί κάτι πολύ ενδιαφέρον



Μπορεί τις τελευταίες ημέρες οι θάλασσες της Λεμεσού να βρίσκονται στο προσκήνιο για λάθος λόγους, παρόλα αυτά ο ...
Αύγουστος αναμένεται ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας για την συμπρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα στο σημείο της αποβάθρας του Παλιού Λιμανιού διοργανώνεται ο πρώτος νυχτερινός αγώνας Beach Water Polo, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Το τουρνουά γίνεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Λεμέσια 2017».

Το παρόν τους στον αγώνα θα δώσουν οι μεγαλύτεροι σταρ της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Οι Beachpolistas ετοιμάζονται για το μεγάλο τουρνουά της Λεμεσού, αφού θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόκληση, να συμμετάσχουν στο πρώτο νυχτερινό Beach Water Polo που διεξάγεται στην οκτάχρονη ιστορία του θεσμού Beach Water Polo Tour.

Το νέο αυτό εγχείρημα αναμένεται να συναρπάσει το κυπριακό κοινό, ενώ οι αστέρες της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας θα αγωνιστούν υπό το φως των προβολέων και μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα.

Οι ομάδες αποτελούνται θα αποτελούνται από 7 άτομα το πολύ, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παίζουν 3 παίκτες και 1 τερματοφύλακας, ενώ οι υπόλοιποι θα αποτελούν τις αλλαγές της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο καθένας μπορεί να διαγωνιστεί με τη δική του ομάδα.

Η διοργάνωση στη Λεμεσό, είναι η συνέχεια του Beach Water Polo Tour 2017 της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού, καθώς επίσης και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης (Κ.Ο.Ε.Κ), της Αρχής Λιμένων, του Κ.Ο.Α. και του ΤΕΠΑΚ.

Η εκδήλωση φέτος θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα Θώρακας Κύπρου, το οποίο έχει ως βασικό στόχο τη σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με την πρόληψη των νοσημάτων του θώρακα (καρδιαγγειακών και πνευμονολογικών παθήσεων), παθήσεις οι οποίες συγκαταλέγονται στις πρώτες αιτίες θανάτου παγκοσμίως.


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!