tromaktiko: Ζωή Λάσκαρη - Συγκλονίζει ο σύζυγός της, Α. Λυκουρέζος: "Κοιμόταν δίπλα μου, αλλά το πρωί δεν..."

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ζωή Λάσκαρη - Συγκλονίζει ο σύζυγός της, Α. Λυκουρέζος: "Κοιμόταν δίπλα μου, αλλά το πρωί δεν..."



Είναι δύσκολες αυτές οι ώρες...
Η απώλεια είναι τεράστια. Για τα παιδιά της τους συγγενείς τους χιλιάδες θαυμαστές της αλλά κυρίως για τον άντρα που κοιμόταν δίπλα της χθες.

Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο άντρας που της στάθηκε τα τελευταία χρόνια είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη από το πρωί. » Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ» λέει μονολογώντας... δύσκολη κατάσταση. Πολυ ζόρικη η διαχείριση της απώλειας!

Η Ζωή Λάσκαρη είχε ζήσει μια ολοκληρωμένη ζωή.
Γεμάτη δόξα, εμπειρίες, θλίψη, χαρά, δυσκολίες και μεγάλα σκαμπανεβάσματα που θα μπορούσαν να γεμίσουν ατέλειωτες σελίδες

Το 1976 μπήκε στη ζωή της ο άντρας που έμελλε να μείνει κοντά της 40 ολόκληρα χρόνια, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Η γνωριμία τους, εντελώς τυχαία. Πήγε ως πελάτισσα στο δικηγορικό του γραφείο, κι αυτό ήταν η αρχή. Η αφορμή υπήρξε καθαρά επαγγελματική, αφού η ηθοποιός χρειάστηκε κάποιες νομικές συμβουλές και απευθύνθηκε στο γραφείο του δικηγόρου.

Ο ίδιος, πολλά χρόνια αργότερα, θα αποκαλύψει ότι πάντα αγαπούσε το θέατρο, επιθυμία του υπήρξε να γίνει σκηνοθέτης αλλά και ότι ερωτεύτηκε την σύζυγό του αμέσως.

«Η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε αμέσως. Τις πρώτες ημέρες απέβλεπα στον αποτελεσματικό χειρισμό της υπόθεσης που μου είχε αναθέσει αλλά, για να είμαι ειλικρινής, με έλκυε η προοπτική μιας ερωτικής περιπέτειας και μόνο. Οι εξελίξεις όμως υπήρξαν ραγδαίες. Με πρόσχημα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το συμβόλαιο που την απασχολούσε, της τηλεφώνησα και την κάλεσα σε δείπνο. Δέχτηκε. Ο πρώτος άνθρωπος που πληροφορήθηκε τη βραδινή μας έξοδο ήταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, κοινός μας φίλος και στη συνέχεια κουμπάρος μας. Μετά το δείπνο στην παραδοσιακή ταβέρνα του Ζαφείρη στην Πλάκα, δεν πέρασε πολύς χρόνος και της ζήτησα να γίνει γυναίκα μου», έχει πει ο ίδιος, σε κοινή συνέντευξη στο ζευγαριού, στο Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε και αυτό: 

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ραγίζει καρδιές το αντίο στη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη - "Μαμάκα μου σε..." [photo]

Ένα μεγάλο αστέρι της τέχνης έσβησε σήμερα αλλά...

Τραγικές στιγμές: Η κόρη της Ζ. Λάσκαρη τη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι - Όταν κατάλαβε ότι δεν ξυπνάει...

H Zωή Λάσκαρη πέθανε ξαφνικά σήμερα στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη...

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της μεγάλης ηθοποιού...

Μία από τις διασημότερες σταρ του παλιού κινηματογράφου άφησε σήμερα...

Η καλλονή Ζωή Λάσκαρη στις Κάννες το 1967 [photos - video]

«Οι θαλασσιές οι χάντρες» το 1967 έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και η Φίνος Φίλμ στέλνει την ταινία στις Κάννες μαζί με τη Λάσκαρη που επιδιώκει να...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!