tromaktiko: Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να το πιστέψουν! Διαρρήκτες για… γέλια στον Χολαργό – Έκαναν τους...

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να το πιστέψουν! Διαρρήκτες για… γέλια στον Χολαργό – Έκαναν τους...



Διαρρήκτες για γέλια και για κλάματα συνέλαβε η Άμεση Δράση σε διαμέρισμα στην περιοχή του Χολαργού...

Οι δυο αλλοδαποί για να ξεφύγουν την σύλληψη, ξάπλωσαν στο κρεβάτι προσποιούμενοι τους ιδιοκτήτες !!!

Το περιστατικό αν μη τι άλλο προκαλεί κλαυσίγελο, καθώς στην κυριολεξία οι αστυνομικοί έπιασαν τους δυο διαρρήκτες στον…ύπνο, αφού πρώτα είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πραγματικό ιδιοκτήτη οποίος τους επιβεβαίωσε πως λείπει σε διακοπές.

Ο Ρώσος και ο Γεωργιανός, 37 ετών αμφότεροι, το βράδυ τις Παρασκευής είχαν μπει σε στο σπίτι προκειμένου να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα. Όμως δεν είχαν υπολογίσει σωστά, καθώς η ιδιοκτήτρια δεν είχε φύγει για διακοπές, παρά μόνο για ψώνια με τα δυο ανήλικα παιδιά της.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, άμεσα κατάλαβε πως μέσα βρίσκονται… απρόσκλητοι επισκέπτες. Στην συνέχεια κλείδωσε μέσα στο σπίτι τους δυο διαρρήκτες, αφήνοντας μάλιστα “σταυρωτά” το κλειδί έξω από την πόρτα, ώστε να μην μπορέσουν οι κακοποιοί να ξεφύγουν, ενώ αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία.

Όταν οι δυο αλλοδαποί κατάλαβαν πως είναι εγκλωβισμένοι, βγήκαν στο πίσω μπαλκόνι και πέρασαν στο διπλανό διαμέρισμα.

Αμέσως έκρυψαν τα κλοπιμαία στην τουαλέτα και…ξάπλωσαν στο κρεβάτι, προσποιούμενοι τους κοιμισμένους…ιδιοκτήτες όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο τις ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν αρχικά το διαμέρισμα τις γυναίκας, διαπιστώνοντας πως οι κακοποιοί έχουν φύγει. Όταν πια κατάλαβαν πως είναι δυνατόν οι κακοποιοί να έχουν περάσει στο διπλανό σπίτι, μίλησαν τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τους επιβεβαίωσε πως λείπει διακοπές, ενώ παράλληλα τους έδωσε την άδεια να ερευνήσουν το σπίτι του, όπου και συνέλαβαν τους δυο διαρρήκτες, που νόμιζαν πως θα ξεγελάσουν με αυτό τον αστείο τρόπο τους Αστυνομικούς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!