tromaktiko: Kύπρος: Πιάστηκαν οι δύο άντρες που «άδειαζαν» οικίες- Εμπλέκονται σε 70 υποθέσεις

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Kύπρος: Πιάστηκαν οι δύο άντρες που «άδειαζαν» οικίες- Εμπλέκονται σε 70 υποθέσεις



Στην εξιχνίαση πληθώρας υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών και στον εντοπισμό κλοπιμαίας περιουσίας μεγάλης αξίας έχει ...
προχωρήσει η Αστυνομία τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, η οποία διαπράχθηκε μεταξύ της περασμένης Τετάρτης 26/07/2017 και Πέμπτης 27/07/2017, στην επαρχία Αμμοχώστου, εξασφαλίστηκε συγκεκριμένη μαρτυρία, βάση της οποίας μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν την Πέμπτη 27/07/2017 έρευνα σε οικία στη Λεμεσό στην παρουσία 31χρονου και 29χρονου, οι οποίοι διαμένουν στην οικία. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες είχαν κλαπεί από την πιο πάνω κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου. Εντοπίστηκε επίσης μεγάλος αριθμός άλλων ηλεκτρονικών συσκευών και διάφορα άλλα τιμαλφή.

Οι 31χρονος και 29χρονος συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ η περιουσία που εντοπίστηκε παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

Την Παρασκευή 28/07/2017, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε διάταγμα εφταήμερης κράτησης τους για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας προχώρησαν σε εντατικούς ρυθμούς με κύριο στόχο να διευκρινιστεί κατά πόσο η υπόλοιπη περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοχή των δύο συλληφθέντων να αποτελεί προϊόν άλλων διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν προκύψει, οι 31χρονος και 29χρονος φέρεται να ενέχονται σε 70 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η αξία της κλοπιμαίας περιουσίας που έχει ανευρεθεί από την Αστυνομία υπολογίζεται στις €40000.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!