tromaktiko: Κύπρος: Mε λεία άνω των 10χιλ έφυγαν οι δράστες από την ΣΠΕ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Κύπρος: Mε λεία άνω των 10χιλ έφυγαν οι δράστες από την ΣΠΕ



Ακόμη καταμετρούν οι υπάλληλοι της ΣΠΕ της Ανατολικής Λεμεσού, στην κοινότητα του Πύργου, τις απώλειες από το πέρασμα των...
δύο ληστών στις 11.10 χθες το πρωί.

Σύμφωνα με κάποιες πρόχειρες εκτιμήσεις τα χρήματα που απέσπασαν από τα συρτάρια τριών ταμιακών μηχανών οι ληστές υπερβαίνουν τις 10 χιλιάδες ευρώ.

Οι επίδοξοι ληστές έφτασαν έξω από την Συνεργατική με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, φορώντας σκούρα ρούχα και κράνη που κάλυπταν ολόκληρο το πρόσωπό τους.

Στα χέρια τους κρατούσαν κοντόκανα κυνηγετικά όπλα, αλλά κι έναν σιδερένιο λοστό, με τον οποίο έσπασαν την διπλά ελεγχόμενη είσοδο. Στη θέα των ένοπλων ληστών οι 6 υπάλληλοι του υποκαταστήματος και οι δύο πελάτες που εκείνη την εξυπηρετούντο έτρεξαν και κρύφτηκαν στα γραφεία. Μία γυναίκα υπάλληλος έτρεξε να κρυφτεί κάτω από τον πάγκο, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα και τον συναγερμό.

Οι ληστές όμως έδρασαν αστραπιαία, αδειάζοντας τα τρία ταμεία και φεύγοντας με την μοτοσικλέτα τους, ακολουθώντας ανατολική κατεύθυνση.

Πολίτης που αντιλήφθηκε τη διάπραξη της ληστείας άρχισε να φωνάζει «Αστυνομία, αστυνομία», με αποτέλεσμα ένας εκ των ληστών  να στρέψει το όπλο προς το μέρος του.

Η Αστυνομία έσπευσε στη σκηνή άρχισε επιτόπιες έρευνες και εξετάσεις, ενώ πήρε και καταθέσεις από μάρτυρες της ένοπλης ληστείας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν προκύψει κάποια στοιχεία που αξιολογούνται για συγκεκριμένα πρόσωπα, που πιθανόν να είναι οι δράστες.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!