tromaktiko: Μπράβο κύριοι των My Market - Την ώρα που οι Πυροσβέστες έκαναν έκκληση για νερά, ήσασταν οι μόνοι που στείλατε... φορτηγά [photos]

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Μπράβο κύριοι των My Market - Την ώρα που οι Πυροσβέστες έκαναν έκκληση για νερά, ήσασταν οι μόνοι που στείλατε... φορτηγά [photos]



- Απίστευτη κίνηση από την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market
- Έστειλαν άμεσα φορτηγά με νερά και ξηρά τροφή
- Ήταν οι μόνοι που άκουσαν τις εκκλήσεις των Πυροσβεστών
- Αθόρυβα και αποτελεσματικά βρέθηκαν στο Καπανδρίτι την ώρα που τα πάντα ήταν κλειστά λόγω Δεκαπενταύγουστου

Για μία ακόμα χρονιά η Ελλάδα είναι έρμαιο των...
πυρκαγιών. Ανατολική Αττική, Αχαία, Ζάκυνθος, Κύθηρα. Άνθρωποι είδαν τις περιουσίας τους να γίνονται στάχτη. Με τους ιθύνοντες «κρυμμένους», μόνο οι ήρωες πυροσβέστες έδωσαν και δίνουν την μάχη. Μια μάχη άνιση αφού εκτός από την πολυήμερη,  και ακατάπαυστη προσπάθεια, χρειάστηκε οι ήρωες πυροσβέστες να «απευθύνουν έκκληση» για το προφανές:  νερό και ξηρά τροφή. Μια έκκληση που άκουσαν μόνο τα My Market.


Με αποκλειστικές μας πληροφορίες από το πεδίο της μάχης στην Αττική, σιωπηλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες δόθηκε εντολή και από το κοντινότερο κατάστημα, αυτού του Καπανδριτίου, ανήμερα της Παναγίας με όλα κλειστά, μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες και σε συνεννόηση με το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, δόθηκαν νερά, μπισκότα και κρουασάν για τουλάχιστον 250 άτομα.


Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από την Πυροσβεστική, τα My Market, δήλωσαν παρών και διαθέσιμα για όποια βοήθεια χρειαστούν οι πυροσβέστες για όσες μέρες χρειαστεί.

Απορίας άξιο είναι πως μια ιδιωτική επιχείρηση κατάφερε με όλα κλειστά να κινητοποιηθεί και να κάνει το προφανές, το χρέος της, όταν όλοι οι άλλοι από ξαπλώστρες και beach bar παρακολουθούσαν τάχα σοκαρισμένοι την πύρινη λαίλαπα να καίει σπίτια και την εθνική μας αξιοπρέπεια.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!