tromaktiko: Shannen Doherty: Η επιστροφή της στα πλατό και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τις χημειοθεραπείες

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Shannen Doherty: Η επιστροφή της στα πλατό και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τις χημειοθεραπείες



Σημαντική στιγμή στη ζωή της Shannen Doherty. Η ηθοποιός που αγαπήσαμε ως Brenda στο...
«Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», βγήκε νικήτρια στη μάχη της με τον καρκίνο. Πλέον επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητά της και μέσω Instagram μας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Η ευτυχία της δεν περιγράφεται καθώς η αμερικανίδα επέστρεψε στην τέχνη της υποκριτικής και πραγματοποίησε το πρώτο της γύρισμα μετά από μεγάλη απουσία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την σειρά «Heathers» στην οποία θα συμμετάσχει και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018.

Για την επιστροφή της αυτή ανέβασε στιγμιότυπο και έγραψε: «Σήμερα επέστρεψα στα γυρίσματα. Ήταν δύο σκληρά χρόνια παλεύοντας με τον καρκίνο. Ο κόσμος σε κρίνει ως ηθοποιό. Υποθέτει ότι είσαι αδύναμος, όχι ικανός, κ.λπ, κ.λπ. Κι όμως, και πάλι η δουλειά είναι που σε αναζωογονεί και ανανεώνει τις δυνάμεις σου για να κατακτήσεις αυτό το αδιανόητο κτήνος.

Σήμερα, συγκρίνω τον εαυτό μου με ένα αυτοκίνητο. Αυτό το Vintage Shelby που ήταν στο γκαράζ για πολύ καιρό. Και είναι ακόμη ένα σπουδαίο αυτοκίνητο, το καλύτερο. Απλά χρειάζεται τον χρόνο του για να πάρει μπροστά η μηχανή και να δουλέψει, όπως υποτίθεται ότι θα έπρεπε.

Είμαι ευγνώμων για το σήμερα. Ευγνώμων για κάθε μέρα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της σειράς “Ηeathers” που μου επέτρεψαν να παίξω και σήμερα να υποδυθώ κάποια άλλη. Υπέροχοι συνεργάτες, υπέροχοι σεναριογράφοι, υπέροχο καστ, υπέροχη τηλεοπτική σειρά και σκηνοθέτης».
Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει φωτογραφία με την αλλαγή στο look της. Τα μαλλιά της έχουν ξεκινήσει να αναπτύσσονται και πάλι και ανέβασε φωτογραφία με τον κομμωτή της, που επιμελήθηκε ένα μοντέρνο look.

 «Ναι, κάνει τα καλύτερα κουρέματα, αλλά η πραγματική απόλαυση είναι όταν απορροφάς λίγη από τη θετική, γαλήνια ενέργεια του. Σε ευχαριστώ για το sexy παριζιάνικο κούρεμα. Είναι ωραίο να αισθάνεσαι λίγο γυναίκα ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά και ανήρτησε το παρακάτω στιγμιότυπο.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!