tromaktiko: Ανησυχία στην Ελληνική showbiz! Αγαπημένη παίκτρια ριάλιτι στο ψυχιατρείο λόγω απόπειρας αυτοκτονίας

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ανησυχία στην Ελληνική showbiz! Αγαπημένη παίκτρια ριάλιτι στο ψυχιατρείο λόγω απόπειρας αυτοκτονίας



Γνωστή παίκτρια reality έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...
και μπήκε σε ψυχιατρείο με σχιζοφρένεια. Τι έπαθε η πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι που πρωταγωνιστούσε σε μεσημεριανές εκπομπές;

Η γνωστή παίκτρια ριάλιτι πλέον ζει σε ένα ψυχιατρείο της Αθήνας και πολλές φορές ζητά από τους γιατρούς να πάει κάποιος δημοσιογράφος για να του μιλήσει.

Ωστόσο ο πατέρας της δεν θέλει να δημοσιευθεί η ταυτότητά της. «Τη μεταφέραμε εδώ, στο ψυχιατρείο σε κατάσταση αμόκ και αν δεν την προλαβαίναμε θα είχε αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Μαχαιρώθηκε ελαφρά σε δύο σημεία του σώματός της έχοντας παραισθήσεις και λέγοντας ακατάληπτα πράγματα», δήλωσε.

Η παίκτρια ριάλιτι στο ψυχιατρείο διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της και έγινε ευρέως γνωστή μετά τη παραμονή της σε ένα τηλεοπτικό σπίτι γεμάτο κάμερες. H άτυχη γυναίκα ήθελε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση αλλά διαπίστωσε πως αφού τα κανάλια την χρησιμοποίησαν, την πέταξαν, κάτι που της στοίχισε πολύ. Βρίσκεται στο ψυχιατρείο εδώ και δύο μήνες με τη διάγνωση της σχιζοφρένειας. Αυτό που τη καταρράκωσε ήταν ο χωρισμός της από τον σύζυγό της ο οποίος λίγο αργότερα ξαναπαντρεύτηκε μια γυναίκα που γνώρισε συνοδεύοντάς τη σε τηλεοπτικά πλατό μετά την έξοδό της από γνωστό reality.

Στο παρελθόν τη γνωρίσαμε σε ένα -γεμάτο κάμερες- τηλεοπτικό σπίτι γνωστού reality και σήμερα είναι μόνη και ξεχασμένη σε ένα ψυχρό δωμάτιο ψυχιατρείου. Εδώ και δύο μήνες τα οικεία της πρόσωπα μετέφεραν τη γνωστή παίκτρια ριάλιτι με εισαγγελική εντολή, σε αθηναϊκό νοσοκομείο ψυχικών νοσημάτων με τη διάγνωση της σχιζοφρένειας. Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μπήγοντας ένα μαχαίρι στην κοιλιά της γιατί πίστευε ότι κυοφορεί το παιδί του σατανά.

Η παίκτρια ριάλιτι (που μένει μόνη της στο δωμάτιο) ήταν παρέα με τον απελπισμένο πατέρα της, ο οποίος κατοικεί μόνιμα σε επαρχιακή πόλη και τώρα βρίσκεται στην Αθήνα για να της συμπαρασταθεί στον ψυχικό Γολγοθά της. Η σοβαρή κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να εκτίθεται δημόσια, αν και πολλές φορές φωνάζει στους γιατρούς και στους άλλους τροφίμους του ψυχιατρείου ότι θέλει να βγει στα κανάλια και να τα πει όλα. Να πει γιατί έφτασε εδώ.

Η γνωστή παίκτρια του reality είχε από μικρή διάφορα άλυτα ψυχολογικά προβλήματα. Οι κακές σχέσεις των γονιών της φαίνεται πως της είχαν προκαλέσει πολλά ψυχικά τραύματα. Οταν μπήκε στο παιχνίδι κανένας δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι έκρυβε στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής της. Δεν κέρδισε το πρώτο βραβείο του τηλεπαιχνιδιού στο οποίο συμμετείχε, αλλά η όμορφη εξωτερική της εμφάνιση και η έντονη διάθεσή της να μιλάει για προσωπικά της θέματα σε κουτσομπολίστικες μεσημεριανές εκπομπές την κράτησαν για λίγο στην τηλεοπτική επικαιρότητα. Επιθυμούσε να ασχοληθεί με το «γυαλί» και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να έχει τηλεοπτική συνέχεια της κόστισε πολύ.

«Την πήρε η κάτω βόλτα όταν κατάλαβε ότι τα κανάλια την έστυψαν σαν λεμονόκουπα και μετά την πέταξαν», δήλωσε άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος. Αυτό όμως που την καταρράκωσε ήταν ο χωρισμός από τον σύζυγό της και ειδικά όταν έμαθε ότι εκείνος έκανε δεσμό και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε μια γυναίκα που γνώρισε συνοδεύοντάς τη σε τηλεοπτικά πλατό μετά την έξοδό της από το γνωστό reality.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!