tromaktiko: Παίκτης του Ολυμπιακού πάει στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και το πάρτυ στο Twitter αρχίζει [photo]

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Παίκτης του Ολυμπιακού πάει στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και το πάρτυ στο Twitter αρχίζει [photo]



Άφησε (για λίγο) τα γήπεδα και το έριξε στην τηλεόραση…

Στο Ρουκ Ζουκ, το παιχνίδι που γνωρίσαμε με τη Μαίρη Μηλιαρέση και το οποίο επανήλθε φέτος μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 έχουμε δει τα πάντα (όλα)

Την κορυφαία παίκτρια όλων των εποχών, η οποία κατάφερε να γράψει ιστορία με τις ατάκες της, καθώς όσο είχε καταλάβει αυτή το παιχνίδι, άλλο τόσο είχε καταλάβει και η Σάσα Μπάστα το παθητικό οφσάιντ.

Είδαμε επίσης άλλη μια εξαιρετική παίκτρια, η οποία όταν είδε ότι η συμπαίκτριά της, δεν μπορούσε να βρει τη λέξη, πήρε ανάποδες και παραλίγο να χρειαζόμασταν την επέμβαση κυανόκρανων για να την ηρεμήσουν.

Αυτή τη φορά δεν μιλάμε για παίκτρια, αλλά για παίκτη! Και τι παίκτη. Μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού. Ο λόγος ασφαλώς για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, τον οποίο θα δούμε στο Ρουκ Ζουκ στο επεισόδιο της 5ης Σεπτεμβρίου μαζί με τον αδερφό του, Αντώνη Μάντζαρη και τους φίλους τους Χρήστο Δεληγιάννη, Πάνο Ράλλιο και Γιάννη Αθανασούλα, με την ομάδα τους να έχει τον αινιγματικό τίτλο «Οι πρώην».


Με το που έγινε γνωστή η είδηση για την παρουσία του Μάντζαρη στο παιχνίδι, άρχισε όπως αναμενόταν η καζούρα στα social media, με τους Ολυμπιακούς να τον προτρέπουν να σηκώσει κούπα και στο Ρουκ Ζουκ και τους Παναθηναϊκούς να σχολιάζουν δεικτικά «Αν του τύχει η λέξη airball δεν χρειάζεται να την περιγράψει, αρκεί να σουτάρει έξω απ’ τα 6,75» και «Αν χάσει και εκεί, τον βλέπω να γυρίζει πίσω με το ΚΤΕΛ»…


Αξίζει να σημειωθεί πως όταν οι τηλεθεατές δουν το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Μάντζαρη, θα βρισκόμαστε εν μέσω EuroBasket, με την Εθνική Ανδρών να αντιμετωπίζει τη Φινλανδία για τη φάση των ομίλων.

Τι έκανε η ομάδα του Μάντζαρη και αν τελικά τα κατάφερε να πάρει τη νίκη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό! Θα το μάθουμε όλοι σε περίπου ένα μήνα, όταν θα προβληθεί το επεισόδιο…

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!