tromaktiko: Πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε ο 22χρονος πριν ξεψυχήσει [video]

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε ο 22χρονος πριν ξεψυχήσει [video]



- Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους 
- Κρίσιμο αυτό το 24ωρο για την 18χρονη που σώθηκε...

- Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν πηγαίνοντας για το μεροκάματο 
- Τι είπε το τρίτο θύμα του τροχαίου πριν ξεψυχήσει 
- Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα

Μετά το πρώτο σοκ της είδησης, ότι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα στο πολύνεκρο τροχαίο -δυο νέα παιδιά, ένας 22χρονος κι ένας 28χρονος κι ένας άνδρας 55 ετών- ενώ μια 18χρονη κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για το πώς έγινε το κακό…

Σύμφωνα με το Livenews, ο Γερμανός οδηγός του αυτοκινήτου, που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο, πήρε λάθος οδηγίες από το GPS και όταν το διαπίστωσε, προσπάθησε να αλλάξει κατεύθυνση, «παίρνοντας» μαζί του τις δύο μηχανές.

Στη μία ήταν ο 55χρονος με τον 28χρονο γιο του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, πήγαιναν για το μεροκάματο. Στην άλλη μηχανή, ήταν ο 22χρονος που επίσης έχασε τη ζωή του, μαζί με την 18χρονη φίλη του που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο με οδηγό έναν 67χρονο έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά. Οι μηχανές «καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους οι επιβαίνοντες στη μια μηχανή.

Στο αυτοκίνητο που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένας Γερμανός οδηγός με τη σύζυγό του, που κατευθύνονταν από τη Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική. Ο Γερμανός φαίνεται πως αποφάσισε να στρίψει αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Αποτέλεσμα οι άτυχοι οδηγοί των μηχανών να μην προλάβουν να αντιδράσουν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πώς έγινε το κακό:



Διαβάστε και αυτά: 

Νέα δεδομένα για το πολύνεκρο τροχαίο: Ανατριχιάζει η τελευταία ανάρτηση του θύματος - Σκληρές εικόνες [photos+video]

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στη Θεσσαλονίκη...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!