tromaktiko: Πελοποννησιακά καλλιστεία… με ίντριγκες και νικήτρια… από τη Θεσσαλονίκη!

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πελοποννησιακά καλλιστεία… με ίντριγκες και νικήτρια… από τη Θεσσαλονίκη!



Υποψήφιες αποχώρησαν την τελευταία στιγμή, εξαπολύοντας τα δηλητηριώδη βέλη τους σε...
άλλη «ευνοούμενη» φιναλίστ -η οποία, τελικά, δεν πήρε τον βασικό τίτλο-, ξινισμένες μούρες εμφανίστηκαν σε πρώτο πλάνο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ενώ διοργανωτής προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, φτιάχνοντας ακόμη και την κορδέλα στην... αδικημένη Μις Πελοπόννησος, η οποία στο φινάλε σχεδόν γύρισε την πλάτη της στη Σταρ Πελοπόννησος. Kαι όλα αυτά μεταξύ… κοριτσιών από την Αθήνα ή και την Θεσσαλονίκη, αφού στα Καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Πελοπόννησος… οι πιο πολλές δεν ήταν από την Πελοπόννησο! Η Πάτρα ως μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε; Αγνωστο. Πάντως δεν είδαμε καμιά Πατρινή στις φιναλίστ. Είδαμε όμως μία τελευταία και καταϊδρωμένη… εστεμμένη από την Καλαμάτα!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ξέσπασε και «πόλεμος» για το ποιος θα πρέπει να αναλάβει τελικά τα πανελλήνια καλλιστεία από δω και πέρα. Με λίγα λόγια, απ’ όλα είχε ο... μπαξές!

Το περασμένο Σάββατο, στην αίθουσα του «Hotel Casino Loutraki», δέκα υποψήφιες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καθώς πλέον ο διαγωνισμός όπως λένε οι διοργανωτές έχει λάβει εθνικό χαρακτήρα, παρέλασαν στη γέφυρα ομορφιάς για τη ανάδειξη των Σταρ, Μις και Γιανγκ Πελοπόννησος 2017. Τότε για ποιον λόγο η Μις ονομάζεται «Πελοπόννησος»;

Κατά τα άλλα  στην άψογη από πλευράς διοργάνωσης βραδιά, αρχικά οι υποψήφιες ήταν δώδεκα, αλλά η ξανθιά μαθήτρια λυκείου Έλενα Μαγουλά από την Αθήνα, που στέφθηκε Μις Πελοπόννησος, φαίνεται ότι αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» για να αποχωρήσουν οι δύο υποψήφιες την τελευταία στιγμή, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες σε δικούς τους ανθρώπους.
Παρ’ όλα αυτά, το... ξινισμένο ύφος της σε όλες τις φωτογραφίες μετά τη στέψη, αλλά και η σνομπ στάση της απέναντι στη Σταρ Πελοπόννησος μας θύμισαν τις αντιδράσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όταν έχασε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς από την Ολυμπία Χοψονίδου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η -επίσης μαθήτρια λυκείου από την Αθήνα- Πόπη Μπούζου που βγήκε αναπληρωματική Μις Γιανγκ και μας αποκάλυψε ότι θέλει να σπουδάσει Εγκληματολογία!

Όσο για τον πρώτο τίτλο, αυτόν της Σταρ Πελοπόννησος, τον κέρδισε η 19χρονη Χριστίνα Γκορίτσα, η πανύψηλη φοιτήτρια Πληροφορικής από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ασχολείται με το βόλεϊ. Ο τίτλος της Μις Γιανγκ πήγε στην Αγγελική Κορωνιού από την Καλαμάτα.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!