tromaktiko: Τα σημάδια μιας αξέχαστης γυναίκας

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Τα σημάδια μιας αξέχαστης γυναίκας



Η Όντρεϊ Χέμπορν λέει « Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν είναι στα ρούχα που φοράει, στο σώμα που έχει ή στον τρόπο που χτενίζει τα... μαλλιά της. Η ομορφιά μιας γυναίκας φαίνεται στα μάτια της, γιατί είναι η πύλη για την καρδιά της, το μέρος όπου κατοικεί η αγάπη. Η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας αντανακλάται στην ψυχή της. Είναι η φροντίδα που δίνει με αγάπη, το πάθος που δείχνει, που κάνουν την ομορφιά μιας γυναίκας να μεγαλώνει, καθως περνάνε τα χρόνια».

Μια αξέχαστη γυναίκα είναι αυτή, για την οποία ένας πρώην σύντροφος ή φίλος θα κλωτσούσε τον εαυτό του που την έχασε ή την άφησε να φύγει. Αυτά είναι τα σημάδια μιας ξεχωριστής και αξέχαστης γυναίκας.

Η αγάπη σου

Το πρώτο αναμφισβήτητα: σε ευχαριστώ για την αγάπη σου. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που με άκουσες, μου έδωσες ένα χέρι, μου δάνεισες τα αυτιά και την καρδιά σου, μου είπες ό,τι χρειαζόμουν να ακούσω και μου επέτρεψες να είναι μέρος της όμορφης ζωής σου.

Η ειλικρινεια σου

Μπορεί να είσαι γλυκιά, αλλά δεν φοβάσαι να πεις αυτό που σκέφτεσαι ή να απολογηθείς αν χρειάζεται. Καμιά φορά αυτές οι αντιδράσεις προκαλούνται όταν κάποιος φέρεται ανόητα ή μπερδεύει την καλοσύνη σου για αδυναμία. Τις περισσότερες φορές τα ειλικρινή λόγια σου δίνονται σε ίσες δόσεις με γλύκα και σοβαρότητα.

Η ανεξαρτησια σου

Εάν είσαι το σωστό άτομο, πιθανότατα σε ερωτεύονται για την ανεξάρτητη φύση σου. Οι άντρες αγαπούν ότι δεν μετράς την αξία σου από το σύντροφό σου, αλλά από τις μοναδικές ανεπανάληπτες ιδιότητες που κρατάς στην καρδιά σου.

Η ανιδιοτελεια σου

Μια αξέχαστη γυναίκα πάντα δίνει περισσότερα από όσα παίρνει. Σκέψου μια ή δύο από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στη ζωή σου, τη γυναίκα που αγαπάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τώρα ρώτα τον εαυτό σου το εξής: έβαλε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της; Ρώτα την ίδια ερώτηση για οποιαδήποτε γυναίκα που άφησε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος απ’ ότι τον βρήκε.

Η καλοσύνη σου

Η καλοσύνη σου είναι έκδηλη όπου κι αν πας. Παρ’ όλες τις φορές που αγνοήθηκαν η γενναιοδωρία σου, το ενδιαφέρον και η φιλικότητά σου, εσύ άντεξες. Έχεις αγαπηθεί για τις ζωές των ανθρώπων που έχεις αγγίξει, περισσότερο από όσο τα λόγια μπορούν να εκφράσουν.

Η χαρη σου

Οι αξέχαστες γυναίκες πάντα καταφέρνουν να συμπεριφέρονται με χάρη. Θαυμάζουμε το πώς είσαι προσωποποίηση της ταπεινότητας και της χάρης.

Το πάθος σου

Αγαπάμε τον ενθουσιασμό και το πάθος σου για όλα όσα είναι σημαντικά για σένα. Θαυμάζουμε το πώς, το πάθος είναι σχεδόν πάντα σκοπός σου. Κάτι ακόμα που αγαπάμε είναι το πάθος σου τόσο για μεγάλα, όσο και για μικρά πράγματα, κάτι που είναι πολύ σπάνιο να βρείς στην εποχή μας.

Η ενεργεια σου

Αγαπάμε την ενέργεια και την ανυπομονησία σου να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τον κόσμο. Παρόλο που δεν φαίνεται να το φωνάζεις, αισθανόμαστε και ειλικρινά εκτιμάμε τη θετική στάση σου και την υπέροχη ενέργειά σου. Λατρεύουμε το πώς όταν είμαστε στα κάτω μας, έρχεσαι «πάνω στην ώρα» να μας ανεβάσεις!

Η υποστηριξη σου

Είτε πρόκειται για κάποιο φίλο σου, μέλος της οικογένειάς σου ή το σύντροφό σου η υποστήριξή σου δεν σταματάει ποτέ και δεν είναι προσποιητή. Παρόλο που δεν συμφωνείς πάντα μαζί μας, θα είσαι πάντα στην πλάτη μας να μας στηρίξεις 100%.

Η επιμονη σου

Όπως είπαμε, δεν είναι εύκολο να είσαι μια ανεπανάληπτη γυναίκα στην εποχή μας. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πώς έχεις καταφέρει να προχωράς ακόμα, μέχρι τώρα. Πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, πλέον σέρνονται από την πτώση της σύγχρονης κοινωνίας. Αφού εσύ καταφέρνεις και επιμένεις ακόμα, αυτό αποδεικνύει το πόσο αξέχαστη πραγματικά είσαι!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!