tromaktiko: Δήλωση "βόμβα" του Αντώνη Κανάκη για τον Τσίπρα

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Δήλωση "βόμβα" του Αντώνη Κανάκη για τον Τσίπρα



Τι λέει για τον πρωθυπουργό ο γνωστός παρουσιαστής...
– Πώς το χαρακτηρίζει και τι τον τρομάζει

Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας ειλικρινής και ακέραιος άνθρωπος. Είναι ένας τύπος με υψηλή αίσθηση του χιούμορ.

Με το δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα iselida.gr την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και όπως πάντα «σφάζει με το γάντι»!

Ο Αντώνης Κανάκης δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «ψεύτη» και πως ξεχώρισε ανάμεσα σε μια “dream team” ψευτών.

Το έχω ξαναπεί ότι τον Τσίπρα δεν τον πίστεψα ποτέ. Όχι μόνο γιατί τα ψέματά του ήταν κωμικών διαστάσεων, αλλά και γιατί ο άνθρωπος αυτός ανδρώθηκε πολιτικά μέσα από τους πλέον παλαιοκομματικούς μηχανισμούς με την κακή έννοια του όρου.

Ο Τσίπρας είναι η φανερή απόδειξη πως ο εγκεφαλικά νέος άνθρωπος και ο ηλικιακά νέος άνθρωπος, πολλές φορές δεν είναι καθόλου ταυτόσημες έννοιες. Από αυτόν λοιπόν τον πρωταθλητή του ψέματος (και μάλιστα πολύ ικανό πρωταθλητή, αφού κατάφερε να διαπρέψει ανάμεσα σε μία dream team ψευτών, οι οποίοι πέρασαν από τη χώρα τα τελευταία 30 χρόνια) και από την πλούσια σε ποσότητα και ποιότητα ανθολογία ψεμάτων του, ξεχωρίζω είναι η αλήθεια ένα ψέμα, το οποίο ήταν και η τελευταία του ισχνή ελπίδα να περισώσει κατιτίς από την πολιτική του αξιοπρέπεια και αυτό το ψέμα ήταν το: «Δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού», το οποίο είπε στην αρχή της καριέρας του ως πρωθυπουργός, εννοώντας, πως αν δεν καταφέρει να εφαρμόσει όλα αυτά που έλεγε και να μείνει πιστός στην υποτιθέμενη ιδεολογία του και υποχρεωθεί τελικώς να κάνει τα ίδια με τους προηγούμενους, τότε θα εγκαταλείψει την πρωθυπουργία.

Όμως, φίλε μου, όταν σε επισκέπτεται η Αντζελίνα Τζολί στο γραφείο σου εξαιτίας της καρέκλας που κάθεσαι, τότε η καρέκλα αυτή γίνεται τόσο γλυκιά που τελικά κολλάει στον πισινούλη σου και οι «ιδεολογίες» πάνε περίπατο.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!