tromaktiko: Με τι συνδυάζουμε το κόκκινο; Τα χρώματα που το αναδεικνύουν!

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Με τι συνδυάζουμε το κόκκινο; Τα χρώματα που το αναδεικνύουν!



Από τη Βάνα Αντωνοπούλου
Χρώμα του πάθους και της καρδιάς, το κόκκινο έχει κατακτήσει την γκαρνταρόμπα των πιο στιλάτων γυναικών. Πώς θα το φορέσετε; Σας έχουμε όλες τις απαντήσεις...

Το κόκκινο αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο τολμηρά, κολακευτικά και εντυπωσιακά χρώματα, γεγονός που εξηγεί τη διαχρονική αγάπη και προτίμηση που του δείχνουν οι γυναίκες.

Δείτε τους χρωματικούς συνδυασμούς που θα αναβαθμίσουν το κατακόκκινο look σας:
·      Το λευκό και το μαύρο με κόκκινο αποτελούν δύο κλασικές, αγαπημένες και στιλιστικά «ασφαλείς» λύσεις, ιδανικές για τις λιγότερο τολμηρές.
·      Αν ψάχνετε για ένα ουδέτερο χρώμα που να μπορεί να αντικαταστήσει το λευκό ή το μαύρο δίπλα στο κόκκινο, προτιμήστε το καμηλό. Αποτελεί μια απρόσμενη πρόταση με έντονες δόσεις πολυτέλειας.
·      Ένας διαφορετικός συνδυασμός είναι το μουσταρδί με το κόκκινο. Πρόκειται για δύο θερμές αποχρώσεις με πολύ cool αποτέλεσμα.
·      Ροζ με κόκκινο. Το λατρεύουν τα it girls και δεδομένου ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια χρωμάτων, είναι δύσκολο να προβείτε σε στιλιστικό ατόπημα.
·      Μπλε και κόκκινο. Όπως στην… αμερικάνικη σημαία...
·      Το στρατιωτικό πράσινο με το κόκκινο μπορεί να φαίνονται αταίριαστα, αλλά μαζί δημιουργούν έναν φρέσκο και ιδιαίτερο συνδυασμό.
·      Όσον αφορά στις μεταλλικές αποχρώσεις, το ασημένιο κάνει το κόκκινο να δείχνει ακόμη πιο ζωντανό και φωτεινό. Τολμήστε το!
·      Αντίστοιχα με το ασημί, αλλά σε πιο συντηρητικούς τόνους, οι ψυχρές αποχρώσεις του γκρι βοηθούν το κόκκινο να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο. Συμβουλή μας: Αποτελεί μια τέλεια λύση για το γραφείο.

Αυτό το ξέρατε;
·      Στα ρώσικα, η λέξη «κρασνί» που σημαίνει κόκκινο σημαίνει επίσης και όμορφο.
·      Όταν βλέπουμε μια κόκκινη απόχρωση, η καρδιά μας χτυπάει πιο γρήγορα!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!