tromaktiko: Δώρα Ζέμπερη: Η 32χρονη εφοριακός «πρόδωσε» το δολοφόνο της - Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα χτυπήματα...

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Δώρα Ζέμπερη: Η 32χρονη εφοριακός «πρόδωσε» το δολοφόνο της - Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα χτυπήματα...



Εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών διενεργεί η Αστυνομία...
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, έχουν κληθεί για κατάθεση πρόσωπα που συναναστρέφονταν την άτυχη εφοριακό, ενώ οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τις τηλεφωνικές της συνομιλίες για να διαπιστώσουν αν δέχθηκε κάποιο απειλητικό μήνυμα πριν από τη στυγερή δολοφονία της.
Πλέον, όλες οι ελπίδες στρέφονται, σύμφωνα με τη Realnews, στα ίχνη DNA ξένου ατόμου που εντοπίστηκαν σε νύχια της άτυχης εφοριακού, κατά την προσπάθειά της να ξεφύγει από τα θανατηφόρα χτυπήματα του δολοφόνου της, ελπίζοντας πώς η άτυχη Δώρα θα καταφέρει να «προδώσει» η ίδια το δράστη!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!