tromaktiko: Βάια Οικονόμου: Εξέλιξη - ΣΟΚ με την εξαφάνιση της 47χρονης μητέρας

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Βάια Οικονόμου: Εξέλιξη - ΣΟΚ με την εξαφάνιση της 47χρονης μητέρας



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας Μαθηματικών, Βάιας Οικονόμου...

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 6 Οκτωβρίου 2017 από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.

Εάν γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 ή με την Αστυνομία.

Τα ίχνη της 47χρονης καθηγήτριας Μαθηματικών χάθηκαν όταν ξεκίνησε να βρει την εξάχρονη κόρη της στη Χαλκιδική, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο ραντεβού.

Τελευταία, η Βάια Οικονόμου ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας δικαστικών διενέξεων με τον εν διαστάσει σύζυγό της για το θέμα του παιδιού, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το κινητό τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και το ίδιο το όχημα βρέθηκαν στο σπίτι της στο Κορδελιό. Το μόνο που φαίνεται να έχει πάρει μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Η Βάια Οικονόμου έχει μία εξάχρονη κόρη και εκκρεμούν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τη διένεξή της με τον εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος ασκεί την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού τους. Αυτός ήταν, σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν, ο λόγος που αισθανόταν μεγάλη ψυχολογική πίεση.

Μάλιστα, σύμφωνα νεότερα στοιχεία, η Αστυνομία αναζητά ένα άτομο με το οποίο φαίνεται να είχε μιλήσει τηλεφωνικά η 47χρονη, το οποίο όμως δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!