tromaktiko: Τραγικό θάνατο βρήκε ο Εισαγγελέας Επαμεινώνδας Βρακατσέλης που είχε χειριστεί τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Εισαγγελέας Επαμεινώνδας Βρακατσέλης που είχε χειριστεί τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου



Βαρύ πένθος στην χώρο της δικαιοσύνης προκαλεί ο τραγικός θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη...Σύμφωνα με το vrilissianews.gr, ο εισαγγελικός λειτουργός έπεσε στο κενό από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου έμενε με την οικογένειά του, στα Βριλήσσια, νωρίς το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Ο 63χρονος Εισαγγελέας έκανε κάποιες εργασίες στο διαμέρισμά του . Ήταν ανεβασμένος σε μια καρέκλα και έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό από τον 4ο όροφο, όπως έδειξε η έρευνα της αστυνομίας.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, ήταν όμως πολύ αργά.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε, μεταξύ άλλων, ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία τον Μάρτιο του 2007 αλλά και με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα έγινε η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!