tromaktiko: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Λιποθύμησε η σύζυγός του - Σπάραξαν τα παιδιά του - Εικόνες αρχαίας τραγωδίας έξω από το γραφείο του

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Λιποθύμησε η σύζυγός του - Σπάραξαν τα παιδιά του - Εικόνες αρχαίας τραγωδίας έξω από το γραφείο του



Συγκλονιστικά είναι τα όσα συμβαίνουν έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά από την φρικτή δολοφονία του...

Η οικογένεια του έσπευσε στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, όπου οι δράστες τον εκτέλεσαν.

Η σύζυγος του από την ένταση αλλά και την στενοχώρια λιποθύμησε, με τους γύρω της να προσπαθούν να την συνεφέρουν. Η κόρη και ο γιος του κατέρρευσαν και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε.






Συγκίνηση και ανατριχίλα προκάλεσε και η στιγμή που ο αδελφός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έπιασε από το κεφάλι του γιο του θύματος, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλο που είχε «πνιγεί» από τα κλάματα.



Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος «έφυγε» τόσο νωρίς με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Το χρονικό της εκτέλεσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο άνδρες έφθασαν στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου. Είχαν μαζί του ένα προκαθορισμένο ραντεβού, στο οποίο συμμετείχε κι ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι δράστες περίμεναν για λίγη ώρα στην υποδοχή κι αμέσως μετά οδηγήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Η συνάντηση ξεκίνησε και σε αυτήν βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου, ο Μιζάλης Ζαφειρόπουλος και οι δύο άνδρες που επρόκειτο να τον δολοφονήσουν!

Σε κάποιο σημείο της συνάντησης, οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως θέλουν να μιλήσουν μόνο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Όπερ και εγένετο, με τον συνεργάτη του να αποχωρεί από το δωμάτιο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι δύο δράστες τον πυροβολούσαν στο στήθος και το κεφάλι και τον άφηναν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στο σημείο άμεσα άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, την υπόθεση έχει πλέον αναλάβει η Ασφάλεια. Το σενάριο τρομοκρατικής ενέργειας μοιάζει -αυτή την ώρα- να μην συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.





Διαβάστε και αυτό: 

Ανατροπή στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Ποιοι τον σκότωσαν

Παγωμένος ο δικηγορικός και όχι μόνο κόσμος, παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον την υπόθεση της άγριας εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στο δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Ασκληπιού στα Εξάρχεια...


Σοκάρει η μαφιόζικη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Πως τον απομόνωσαν πριν τον πυροβολήσουν εν ψυχρώ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος...

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος που εκτέλεσαν πριν λίγο; Ποιες υποθέσεις είχε αναλάβει; [photos]

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε στις 7.10 το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του στα Εξάρχεια ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!