tromaktiko: Τατουάζ: Η μεγάλη ανατροπή που δεν περίμενε κανείς και το ψέμα

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Τατουάζ: Η μεγάλη ανατροπή που δεν περίμενε κανείς και το ψέμα



Έρχεται η μεγάλη ανατροπή στο Τατουάζ...

Οι εκβιαστές του Αλέξανδρου φτάνουν στα άκρα και απειλούν ακόμη και τη ζωή της μικρής Λήδας, προκειμένου να τον κάνουν να χωρίσει με την Άννα. Κάτω από αυτήν την πίεση και τον φόβο, ο άντρας, με πόνο ψυχής, αποφασίζει να απομακρυνθεί από την Άννα, ενώ η 'Ολγα πανικοβάλλεται μόλις μαθαίνει ότι κινδυνεύει η κόρη της. Από την άλλη, ο Θεοχάρης ανησυχεί όταν η Βέρα αναγκάζεται να του αποκαλύψει τις υποψίες της Τατιάνας για τη συμμετοχή του Αλέξανδρου στο κύκλωμα σωματεμπορίας.

Η περίεργη και απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξανδρου προκαλεί υποψίες στην Άννα πως κάτι της κρύβει και ψάχνει να βρει δικαιολογίες για τη στάση του. Όμως, αυτή η αντιμετώπιση της τον κάνει να υποφέρει ακόμα περισσότερο. Ο Αλέξανδρος -κομμένος στα δύο- προσπαθεί από τη μια να πείσει την Άννα και από την άλλη μέσα του υποφέρει για την απόφαση του. Ωστόσο, τα περιθώρια' στενεύουν για εκείνον και αναγκάζεται να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Έτσι, υποχρεώνεται να πει στην Άννα ότι τα έχει ξαναφτιάξει με την 'Ολγα.

Σύμφωνα με το Mytv, εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς δεν γνωρίζει πως αυτό που μόλις άκουσε είναι ένα ψέμα του Αλέξανδρου για να προ-στέψει την ίδια αλλά και τη μικρή Λήδα. Στο μεταξύ, ο Τόνυ μαθαίνει πως η Άννα χώρισε και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να την ξανακερδίσει. Εκείνη, από την άλλη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να επιστρέψει στο Λονδίνο, στην οικογένεια της. Παράλληλα, η Τατιάνα παίρνει ένα προκλητικό email στον υπολογιστή της. Υποπτεύεται ότι προέρχεται από τον ψυχοπαθή δολοφόνο, που αρχίζει να παίζει το παιχνίδι της γάτας, με το ποντίκι με την αστυνομία. Ωστόσο, από κάποια νέα στοιχεία ο Αλέξανδρος είναι τρομαγμένος και εκτεθειμένος στην αστυνομία. Έτσι, οδηγείται πάλι στο Τμήμα για ανάκριση.

Και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα του, καθώς, η Άννα, έξαλλη μαζί του, μαζεύει όλα της τα ρούχα από το σπίτι στην Αίγινα και ετοιμάζεται να φύγει για Λονδίνο. Προτού μπει, όμως, στο ταξί για το αεροδρόμιο, ο Αλέξανδρος τη σταματάει για να της πει κάτι. Όταν την αντικρίζει και συνειδητοποιεί πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Λονδίνο, λυγίζει. Την επόμενη μέρα και ενώ στο σπίτι του Θεοχάρη γλεντάνε την επιστροφή της Άννας, ο Αλέξανδρος, σε ένα ξέσπασμα, απειλεί τον Τόνυ ότι θα τον ξεσκεπάσει!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!