tromaktiko: Brangelina alert: Νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Brangelina alert: Νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι



Brangelina: ένα όνομα, μια ιστορία...
Μια ιστορία που τελείωσε άδοξα αποτέλεσε τελικά το διάσημο ζευγάρι και παρά τις χαρές που μας έδωσε όλα τα προηγούμενα χρόνια, τον τελευταίο μας έχει κεράσει στεναχώρια και πικρία. Τσακωμοί, δικαστήρια, διαφωνίες παρουσία των δικηγόρων και άλλα τέτοια περιλάμβανε ο ένας χρόνος με το ζευγάρι χώρια και ήταν σίγουρα ό,τι πιο άσχημο έχουμε βιώσει.

Και πάνω που τους τελευταίους μήνες πιστεύαμε πως οι δυο τους έχουν βρει μία κοινή γραμμή πλεύσης και δεν θα έχουμε άλλα παρατράγουδα, να που πάλι νέα προβλήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το ζευγάρι βρίσκεται ακόμη σε διαφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, κι ενώ ξέραμε πως –προσωρινά τουλάχιστον- μένουν με την Angelina και ακολουθούν τις δικές της συμβουλές και κανόνες, ο Brad έρχεται και πάλι να διαφωνήσει.

Και όχι για το που και με ποιον θα μείνουν τα έξι τους παιδιά, αλλά γενικά για το τι είναι καλό για εκείνα και τι όχι. Για παράδειγμα, σε λίγο καιρό η Angelina θα πραγματοποιήσει μία αποστολή με τα Ηνωμένα Έθνη και ελπίζει πως θα έχει μαζί της και τα παιδιά της εκεί που θα πάει. Ο 52χρονος ηθοποιός φυσικά δεν θα ακολουθήσει στο ταξίδι αυτό, όμως ανησυχεί για την ασφάλεια των παιδιών του.

«Η Angie ζητάει και θέλει να πάρει μαζί της στο Bangladesh τουλάχιστον δύο από τα έξι της παιδιά», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό Life&Style. Τι θα κάνει τελικά ο Brad; Θα καταφέρει να την αποτρέψει;
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!