tromaktiko: Παρουσιαστής διάσημης εκπομπής έκοψε στη μέση συνέντευξη της Mariah Carey επειδή έκανε σαν τρελή

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Παρουσιαστής διάσημης εκπομπής έκοψε στη μέση συνέντευξη της Mariah Carey επειδή έκανε σαν τρελή



Η πιο σουρεαλιστική και χοντροκομμένη τηλεοπτική εμφάνιση όλων των εποχών;...

Όλη η Αμερική εδώ και λίγη ώρα κάνει λόγο για μία από τις πιο σουρεαλιστές εμφανίσεις που αντίκρυσε ποτέ το κοινό μέσα από κάποια τηλεοπτική συχνότητα.

Ήταν η στιγμή που η Mariah Carey εμφανίστηκε για μία πρωινή, χαλαρή συνέντευξη στη πολύ διάσημη τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America μέσα σε μία μπορντώ, μακριά τουαλέτα και ξαπλωμένη στον πολυτελή καναπέ της κάτω από ένα υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι το ημερολόγιο γράφει ακόμα 2 Οκτωβρίου.

Εκτός όμως από αυτό οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έζησαν εχθές το βράδυ την πιο αιματηρή ένοπλη επίθεση στην ιστορία τους, όταν άντρας εισέβαλε σε συναυλία σε καζίνο του Λας Βέγκας, σκοτώνοντας 50 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 100. Η Mariah ήταν ίσως ο μόνος άνθρωπος δεν τη συγκεκριμένη, χρονική στιγμή δεν είχε πληροφορηθεί καν το συμβάν.

Και κάπου εκεί μπαίνουν στη μέση οι παρουσιάστες της εκπομπής για να την ενημερώσουν ζωντανά με την τραγουδίστρια να παθαίνει ένα περίεργο είδος σοκ, αφού από τη μία έστελνε τα συλληπητήρια της προς κάθε κατεύθυνση και από την άλλη εξακολουθούσε να κάθεται ατάραχη στον καναπέ, χωρίς να αλλάξει ούτε στο ελάχιστον στάση ή γλώσσα σώματος ως άλλη, σύχρονη, εκτός τόπου και χρόνου Αντουανέτα.

Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι το λιγότερο πράγμα που σχετίζεται με την έννοια «εκτός τόπου και χρόνου». καθώς μέχρι και ο έμπειρος παρουσιαστής της εκπομής, Piers Morgan, δεν ήξερε πως ακριβώς να διαχειριστεί το σουρεάλ θέαμα που είχε απέναντι του.

Μετά από λίγα λεπτά αμηχανίας ευτυχώς για τον ίδιο ήρθε η ώρα των διαφημίσεων κι έτσι η ζωντανή σύνδεση διεκόπει με τον Morgan να λέει στους τηλεοθεατές πως θα συνεχίζε τη συνέντευξη της Carey μετά το διάλειμμα κάτι που (λογικό είναι) δεν συνέβη ποτέ.

Πολύ απλά ήταν τόσο ανελέητο το κράξιμο στο Twitter και στο Instagram της εκπομπής που δεν θα υπήρχε και πολύ νόημα στο να συνεχιστεί αυτό το καθ' όλα τρελό σκηνικό. Μάλλον το τηλεοπτική κοινό λίγες φορές έχει βρεθεί αντιμέτωπο με πιο παχυδερμική αναισθησία μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό γεγονός όπως ο άδικος θάνατος 50 ανθρώπων και ο τραυματισμός περίπου 100, όσο αυτή που επέδειξε η ερμηνεύτρια του "All I Want For Christmas Is You" (το μυαλό της οποίας απ'ό,τι καταλαβαίνουμε έχει μείνει σφηνωμένο στη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου) στον τηλεοπτικό φακό σήμερα το πρωί.

Από εκείνη την ώρα οι χρήστες κάθε μέσου κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχει διαθέσιμο κάνουν λόγο για την πιο σουρεαλιστή και χοντροκομμένη τηλεοπτική αντίδραση στα χρονικά των τηλεοπτικών αντιδράσεων.

Mια μικρή γεύση των όσων γίνονται εδώ και λίγη ώρα στο Twitter.



Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!