tromaktiko: Σε απάτησε; 5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Σε απάτησε; 5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις



Το έμαθες, το είδες σου το είπε ή στο είπαν, δεν έχει σημασία...


Ο καλός σου (ο κακός σου βασικά) σε κεράτωσε και τώρα έχει τα μούτρα να σου ζητάει και συγνώμη το κτήνος. Λοιπόν, επειδή ξέρω ότι η ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας υπό τέτοιες καταστάσεις είναι περίεργη και ευαίσθητη, έφτιαξα για σένα μία ειλικρινή λίστα με τα πράγματα τα οποία δε θα πρέπει να κάνεις μόλις πληροφορηθείς ένα τέτοια τρομερό γεγονός.

Μείνε μακριά από αιχμηρά αντικείμενα

Η λύση δεν είναι να χειροδικήσεις και το ξέρεις. Δεν είσαι τέτοιο παιδί και τελοσπάντων δεν υπάρχει λόγος να λερώσεις τα χέρια σου. Άσε που θα χάσεις άπειρο χρόνο στα δικαστήρια. Ε δεν είμαστε για τέτοια ρεζιλίκια. Γενικά, προσπάθησε να μην του πετάξεις πράγματα-όπως βάζα ή συσκευές-γιατί θα αναγκαστείς να αγοράσεις καινούρια. Και τελοσπάντων, αν εκείνος δε σε θέλει μία, εσύ δεν τον θέλεις 10!

Μην αλλάξεις κλειδαριές

Καλέ δεν παίζεις σε ταινία. Άσε που οι κλειδαράδες είναι πανάκριβοι. Όχι τίποτα άλλο, θα δείξεις και ανωτερότητα. Θα ανοίξει με τα κλειδιά του και εκεί όμορφα και ωραία, μπορείς να του ζητήσεις να εξαφανιστεί από μπροστά σου. Ώριμα πράγματα παιδιά.

Μην πετάξεις τα πράγματά του στο δρόμο

Μα είσαι τόσο ανόητη λοιπόν; Τώρα είναι η ευκαιρία να κρατήσεις το ρολόι του που λιγουρεύεσαι καιρό τώρα, όπως επίσης εκείνο το υπέροχο λευκό πουκάμισο που εσύ μπορείς να κάνεις φόρεμα, και φυσικά την κολόνια του η οποία παίρνεις όρκο ότι ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου δέρμα. Τα υπόλοιπα υπάρχοντα μπορείς να τα πουλήσεις. Γενικά βγάλε την επιχειρηματία που κρύβεις καλά μέσα σου στην επιφάνεια και δε θα χάσεις.


Μην ψάξεις την… άλλη

Και πες ότι τη βρήκες, γιατί σιγά που δε θα την έβρισκες. Τι θα κάνεις; Θα πας με μαύρα γυαλιά, μαύρο μαντήλι και θα τη φτύσεις;  Ή θα την ξεμαλλιάσεις επειδή σου πήρε το κελεπούρι; Πιθανότατα η συγκεκριμένη να σου κάνει και χάρη, αλλά αυτό θα το καταλάβεις όταν περάσει λίγο ο καιρός και έρθεις στα συγκαλά σου.


Μην ρωτήσεις γιατί το έκανε

Γενικά, δε θα κάνεις ερωτήσεις των οποίων τις απαντήσεις δεν μπορείς να διαχειριστείς. Υπάρχει λοιπόν η απάντησή του να είναι «Γιατί είμαι βλάκας» μέχρι «Γιατί έχει τα πιο ωραία οπίσθια του κόσμου». Ξεκάθαρα το δεύτερο είναι μη διαχειρίσιμο, εκτός πια κι αν είσαι τόσο cool όσο η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin. Αλλά μεταξύ μας, κι αυτούς στο Hollywood καλά δεν τους λες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!