tromaktiko: Το κλειδί της ευτυχίας βρίσκεται στο κρεβάτι σου

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Το κλειδί της ευτυχίας βρίσκεται στο κρεβάτι σου



Θα ξεκινήσουμε αυτό το post με μια παραδοχή- ότι ο ύπνος είναι ό,τι καλύτερο μετά το φαγητό και το σεξ και χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε...

Αν συμφωνείς μαζί μας και μες στην μέρα ανυπομονείς να πάρεις αγκαλιά το αφράτο μαξιλάρι σου, τότε θα χαρείς πολύ αν μάθεις ότι ο ύπνος συνδέεται με την ευτυχία μας, αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire.



Όπως σημειώνει και ο καθηγητής Richard Wiseman, ''Παλιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι οι σύντομοι ύπνοι (το πολύ 30 λεπτά) ενισχύουν την αυτοσυγκέντρωση, παραγωγικότητα και δημιουργικότητά μας''ενώ σύμφωνα με τα δικά τους ευρήματα, ο ύπνος συνδέεται και με την ευτυχία.

Στην έρευνα, που έγινε για το Edinburgh International Science Festival, συμμετείχαν 1000 άτομα, τα οποία έδωσαν απαντήσεις σχετικά με τον ύπνο και τις συνήθειές τους.



Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές, όσοι συνηθίζουν να κοιμούνται μες στην μέρα είναι πολύ πιο χαρούμενοι από όσους δεν προλαβαίνουν να κλείσουν μάτι, ενώ όσοι προτιμούν τους σύντομους ύπνους είναι 66% περισσότερο χαρούμενοι σε σχέση με όσους κοιμούνται πολλές ώρες.

Μήπως, λοιπόν, να ρίξεις έναν σύντομο υπνάκο;

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της GRECO STROM στο www.grecostrom.gr ή επισκεφθείτε το πιο κοντινό σε εσάς κατάστημα.
Στη GRECO STROM…
η φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή, αλλά και τόσο ουσιαστική:
Να προάγουμε το στρώμα σε ένα εργαλείο υγείας έτσι ώστε να διασφαλίζει τις ιδανικότερες συνθήκες για έναν άνετο, ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο.
η έμπνευσή μας είναι το χαμόγελό σας
Μια ποιοτική, καλύτερη ζωή δεν είναι πολυτέλεια. Είναι βαθιά φιλοσοφημένη αναγκαιότητα για όλους μας. Η εκπλήρωση αυτής της αναγκαιότητας και η χαρά που σας προσφέρει, είναι η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς.
η ουσία μας είναι η εξυπηρέτησή σας
Καθημερινά, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και παράγουμε για εσάς υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα ύπνου με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας
η αφοσίωσή μας είναι υποχρέωσή μας προς εσάς
Στη δική μας φιλοσοφία, η ποιότητα σε ό,τι σας προσφέρουμε δεν είναι επιλογή. Είναι η πιο σημαντική υποχρέωσή μας προς εσάς. 
Η εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας μας δικαιώνει, αφού η ευρεία αποδοχή των προϊόντων μας, τόσο στην εσωτερική όσο και εξωτερική αγορά, αποδεικνύει την επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου μας:
Να μεταμορφώνουμε τον ύπνο σας σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και σωστής ξεκούρασης.  
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!