tromaktiko: Αποκάλυψη σοκ από τη Μίνα Αρναούτη: «Την ώρα του ατυχήματος ο Παντελής…»

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Αποκάλυψη σοκ από τη Μίνα Αρναούτη: «Την ώρα του ατυχήματος ο Παντελής…»



Για το μοιραίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά και τα όσα επακολούθησαν...
μιλά, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, 21 μήνες μετά το δυστύχημα και λίγο μετά τη δικαστική απόφαση που βάζει την υπόθεση στο αρχείο, η Μίνα μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία, που θα προβληθεί από τον Alpha μεθαύριο, Τετάρτη, ενώ κάποια αποσπάσματα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της επίσημης ανακοίνωσης για την εκπομπή.

«Του έλεγα του Παντελή να μην τρέχει, από την αρχή. Τότε ήταν ακόμα πολύ νωρίς, δεν ξέρω, τον έβλεπα δηλαδή ότι δεν έπινε. Κατά την ώρα του ατυχήματος, πάλι αύξησε ταχύτητα και του είπα “Παντελή, μην τρέχεις γιατί φοβάμαι!”.

Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα κι εγώ άρχισα να ανησυχώ», απαντά σε ερώτηση για τις συνθήκες του τροχαίου.

Λόγω του τραυματισμού της, η Μίνα χρειάστηκε να κάνει αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις και να μπαινοβγαίνει, μέχρι πρόσφατα, στο νοσοκομείο.

«Ήμουν σε πανικό, ένιωθα απειλή, θεωρούσα ότι οι γιατροί ήταν κάποιοι οι οποίοι ήθελαν να μου κάνουν κακό. Ήμουν πολύ νευρική, ήμουν πολύ επικίνδυνη να κάνω κακό στον εαυτό μου.

Με είχαν δεμένη και ακινητοποιημένη και αυτό με τρόμαζε πολύ περισσότερο, καθώς δεν μπορούσα και να μιλήσω για να καλέσω βοήθεια», λέει για τους πέντε μήνες που νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό και παραδέχεται ότι έφτασε κοντά στον θάνατο.

«Μου είπαν ότι πήγα και ήρθα, ότι για πολύ καιρό μιλούσα με τα αγγελάκια, διαπραγματευόμουν αν θα κάτσω πάνω ή κάτω. Ήμουν σε πολύ τυχερό κρεβάτι στην εντατική. Προφανώς και στην εντατική οι νοσηλεύτριες έχουν τα τυχερά και τα άτυχα κρεβάτια. Ήμουν στο 10 το καλό».

Κληθείσα να σχολιάσει τις επιθέσεις που δέχθηκε στα social media, επισημαίνει ότι «μου λέγανε “να μείνεις ανάπηρη”, “εσύ τον σκότωσες” κι εγώ είχα να αποφασίσω αν θα έπρεπε να στηριχτώ στο γεγονός της λύπης, κάτι στο οποίο είμαι πολύ αντίθετη στη ζωή μου ή να υψώσω το ανάστημά μου και να πω “εδώ είμαι και θα πολεμήσω γι’ αυτό, αλλά όχι με το να με λυπούνται”. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που πρέπει να με λυπούνται. Συνέχισα απλά τη ζωή μου».

«Αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι πρέπει να εκδικαστούν αυτά τα χρήματα και να τα πάρουν, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι πάρα πολύ περήφανη που είπα αυτά που είπα. Με ενδιέφερε η αξιοπρέπειά μου και όχι τα χρήματα.

Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα, δεν θα μίλαγα ποτέ», λέει για την αγωγή της οικογένειας εναντίον της, ενώ, όταν ο δημοσιογράφος την ρωτά αν έχει κάποιο παράπονο από τον αδερφό του τραγουδιστή ξεκαθαρίζει ότι «εγώ δεν νιώθω ούτε κάποια κόντρα, ούτε κρατάω κάποια κακία, αλλά εφόσον ο Τριαντάφυλλος ήθελε να μάθει την αλήθεια, και τώρα πλέον αυτή έχει αποκαλυφθεί, νομίζω ότι θα έπρεπε να με πλησιάσει και να μου έλεγε ότι “έκανα λάθος”.

Αυτό θα το εκτιμούσα πάρα πολύ».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!