tromaktiko: Το PayPal εγκαινιάζει πλατφόρμα χρηματοδότησης, για συναλλαγές ανάμεσα στους χρήστες του

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Το PayPal εγκαινιάζει πλατφόρμα χρηματοδότησης, για συναλλαγές ανάμεσα στους χρήστες του



Η εταιρεία υπέγραψε 18 συνεργασίες με διάφορες εταιρείες τα τελευταία δύο χρόνια σε μία προσπάθεια να συνεχίσει την...παγκόσμια επέκτασή της

Το PayPal ξεκίνησε την πλατφόρμα Money Pools, μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν σελίδες συγκέντρωσης χρημάτων, όπου οι επαφές τους μπορούν να συνεισφέρουν χρήματα για ένα κοινό αντικείμενο ή εκδήλωση, όπως ένα ομαδικό δώρο ή ένα ταξίδι.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας.

Το Money Pools επιτρέπει στους χρήστες του PayPal να δημιουργήσουν ή να συνεισφέρουν σε μια «δεξαμενή χρημάτων».

Ο δημιουργός της μπορεί να προσαρμόσει τη σελίδα του με ένα ποσό στόχου, με περιγραφή στοιχείου και φωτογραφία και να επιλέξει αν όσοι συνεισφέρουν θα το κάνουν δημοσίως ή ανώνυμα.

Το Money Pools είναι παρόμοιο με το site όπως το GoFundMe, αλλά περιλαμβάνει και μια κοινωνική διάσταση, ο δημιουργός μιας δεξαμενής μπορεί να παρακολουθήσει και να συνδέσει τον λογαριασμό του, για να στείλει υπενθυμίσεις στον αποστολέα μέσω κειμένου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Facebook ή Twitter.

Τα κεφάλαια κατατίθενται στο λογαριασμό Money Pools του δημιουργού, στον οποίο ο δημιουργός μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Αυτή είναι μια άλλη κίνηση από το PayPal για την οικοδόμηση ενός ευρέως διαδεδομένου συστήματος πληρωμών.

Η εταιρεία δημοσίευσε πρόσφατα ένα ισχυρό γ΄ 3μηνο 2017, προσθέτοντας 218 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες, οι οποίοι δαπάνησαν συνολικά 114 δισ. δολάρια συνολικού όγκου πληρωμών, σημειώνοντας αύξηση 29% σε ετήσια βάση.

Και το PayPal αύξησε την πελατειακή του βάση 14% σε ετήσια βάση.

Η εταιρεία υπέγραψε 18 συνεργασίες με διάφορες εταιρείες τα τελευταία δύο χρόνια σε μία προσπάθεια να συνεχίσει την παγκόσμια επέκτασή της.

Πιο πρόσφατα, η επιχείρηση ενσωματώθηκε στο Facebook Messenger, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω της πλατφόρμας.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!