tromaktiko: Πόσα λεφτά κερδίζουν ανά επεισόδιο οι πιτσιρικάδες του «Stranger Things»;

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Πόσα λεφτά κερδίζουν ανά επεισόδιο οι πιτσιρικάδες του «Stranger Things»;



Εσείς τι κάνατε από τα 13 έως τα 16 σας; Σκεφτόσασταν τι θέλετε να κάνετε σε αυτή τη ζωή; Κυνηγούσατε τον μεγάλο σχολικό σας...
έρωτα; Γράφατε στίχους τραγουδιών στο σακίδιό σας; Σίγουρα πάντως δεν βγάζατε τα λεφτά που κερδίζουν οι μικροί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Stranger Things».

Πριν ακόμη ενηλικιωθούν, τους έχει μάθει σχεδόν όλος ο πλανήτης και μέσα σε λίγα χρόνια θα έχουν γίνει εκατομμυριούχοι. O 14χρονος Φιν Γούλφχαρντ, η 13χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν, ο 15χρονος Γκέιτεν Ματαράτσο και ο 16χρονος Κέιλεμπ ΜακΛάφλιν για κάθε επεισόδιο της σειράς αμείβονται με 30.000 δολάρια.

Με άλλα λόγια, μέχρι στιγμής από τα 17 επεισόδια των δύο πρώτων σεζόν έχουν βγάλει 510.000 δολάρια ο καθένας, χωρίς να υπολογίζουμε το μπόνους που έλαβαν όταν η σειρά έγινε επιτυχία. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter είναι κάτι λιγότερο από εξαψήφιο – πράγμα που σημαίνει ότι τα μέχρι τώρα κέρδη τους έχουν φτάσει τα 600.000 δολάρια.

Βέβαια η συγκεκριμένη αμοιβή που ίσχυσε για τις δύο πρώτες σεζόν θα τεθεί ξανά υπό διαπραγμάτευση το 2018 και αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Μπορεί το ποσό να μη συγκρίνεται με τα 500.000 δολάρια που βγάζουν ανά επεισόδιο οι βασικοί πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» ή με το 1 εκατ. που κερδίζει η βασική τριάδα του «The Big Bang Theory», αλλά για την ηλικία τους θεωρείται πολύ υψηλό.

Τα παιδιά έχουν υπογράψει για έξι σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φτάσει τόσο μακριά η σειρά. Οι δημιουργοί της, Ματ και Ρος Ντάφερ (γνωστοί στη βιομηχανία του θεάματος ως Αδερφοί Ντάφερ) θα ήθελαν να ολοκληρώσουν το «Stranger Things» ιδανικά στην τέταρτη σεζόν, αν και δέχονται πιέσεις για μία ακόμη.

Το Netflix, πάντως, έχει ζητήσει τα γυρίσματα της τρίτης και της τέταρτης σεζόν να γίνουν συνεχόμενα, ώστε να να μην υπάρξουν προβλήματα με τις αλλαγές της εφηβείας που περνούν οι μικροί πρωταγωνιστές και οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν πολύ την εμφάνιση ή τη φωνή τους.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!