tromaktiko: Μάνδρα: Αναγνωρίστηκε η σορός που εντοπίστηκε στο αμαξοστάσιο - Ανήκει στον... [video]

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Μάνδρα: Αναγνωρίστηκε η σορός που εντοπίστηκε στο αμαξοστάσιο - Ανήκει στον... [video]



Πρόκειται για το 21ο θύμα της φονικής πλημμύρας...
- Συνεχίζονται οι έρευνες για έναν ακόμα αγνοούμενο.

Το 21ο θύμα της τραγωδίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στη Δυτική Αττική, μετά το αδυσώπητο χτύπημα της κακοκαιρίας, εντοπίστηκε σήμερα Τρίτη (21/11).

Στον αγνοούμενο 30χρονο οδηγό φορτηγού Σωτήρη Πίνη ανήκει -σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ- η σορός που εντοπίστηκε το πρωί κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:


Η σορός εντοπίστηκε από υπαλλήλους του δήμου που συμμετέχουν στις έρευνες. Ειδοποίησαν άμεσα το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που βρίσκοταν στο σημείο και ξεκίνησε η επιχείρηση της ανάσυρσης. Πρόκειται για έναν από τους δύο αγνοούμενους που αναζητούσαν τα σωστικά συνεργεία.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:



Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου έγινε η διαδικασία ταυτοποίησης.

Δείτε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής:


Χθες στη Μάνδρα, συγγενείς του οδηγού νταλίκας που αγνοείτο είχαν ξεκίνησαν μόνοι τους να ερευνούν τα ρέματα της περιοχής σε απόσταση 2χλμ. από εκεί που έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες των ανδρών της ΕΜΑΚ, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο σημάδι από τον δικό τους άνθρωπο.

Πλέον, ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες ανέρχεται στους 21, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον τελευταίο αγνοούμενο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον τελευταίο αγνοούμενο εστιάζονται στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο αμαξοστάσιο του δήμου, όπου το Σαββατοκύριακο είχαν εντοπιστεί άλλοι δύο σοροί αγνοουμένων.

Τα σκαπτικά μηχανήματα απομακρύνουν τόνους λάσπης και φερτά υλικά και οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο, ωστόσο, όσο οι ημέρες περνούν, οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός ο τελευταίος αγνοούμενος μειώνονται δραματικά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!