tromaktiko: Προσλήψεις μετά από 10 χρόνια στην Πολιτική Αεροπορία

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Προσλήψεις μετά από 10 χρόνια στην Πολιτική Αεροπορία



Στην πρόσληψη 32 νέων αεροελεγκτών -έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια "παγώματος" κάθε διαδικασίας πρόσληψης- προχώρησε η...
Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ενισχύοντας σημαντικά τον τομέα του ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας της χώρας.

Τα νέα μέλη της πολιτικής αεροπορίας που ορκίστηκαν την Τετάρτη είναι όλοι πανεπιστημιακού επιπέδου και επιλέχτηκαν μέσω ΑΣΕΠ, ανάμεσα από περισσότερους από 2.000 υποψήφιους.

Ο διοικητής της ΥΠΑ κ. Κωνσταντίνος Λιντζεράκος κατά την τελετή ορκωμοσίας συνεχάρη έναν - έναν του επιτυχόντες και τους ευχήθηκε να έχουν καλή σταδιοδρομία, τονίζοντάς τους παράλληλα ότι είναι οι πρώτοι που προσλαμβάνονται στον κρίσιμο αυτόν τομέα της αεροναυτιλίας μετά το 2009.

Σημειώνεται, ότι από τους 32 καινούργιους αεροελεγκτές, οι 25 διορίζονται στην Αθήνα (ΚΕΠΑΘΜ), δύο διορίζονται στη Μύκονο, δύο στη Σαντορίνη και από ένας στην Κω, τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Συνολικά οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ανέρχονται σε 533 και με την προσθήκη των νέων θα φτάσουν τα 565 άτομα.

«Η εργασία τους είναι πολύ σημαντική, καθώς η εξυπηρέτηση που προσφέρουν στον όλο και αυξανόμενο αριθμό αεροσκαφών που υπερίπτανται του FIR Αθηνών, αλλά και αυτών που έχουν προορισμό τα ελληνικά αεροδρόμια, συμβάλλει στην βελτίωση των εσόδων για την ελληνική οικονομία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΥΠΑ.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!