tromaktiko: Αλέξανδρος Ρήγας: «Θα ήθελα η περπατησιά μου σε αυτή τη ζωή να αφήσει κάποια αποτυπώματα»

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Αλέξανδρος Ρήγας: «Θα ήθελα η περπατησιά μου σε αυτή τη ζωή να αφήσει κάποια αποτυπώματα»



Με αφορμή την κωμωδία «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», που παίζεται για δέκατη χρονιά στο θέατρο...
«Αλεξανδράκης - Ριάλτο», και το αριστούργημα του Ετόρε Σκόλα «Μια ξεχωριστή μέρα», που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη σε δική του διασκευή, ανοίγει την καρδιά του.

«Εχω ζήσει μια ζωή πολύ έντονη. Εχω βάλει στη φωτιά το μυαλό μου, την ψυχή μου και το νευρικό μου σύστημα στη δουλειά μου, στις σχέσεις μου, στις αναζητήσεις, μου και στα λάθη μου. Ολα στο κόκκινο. Ολα στη φωτιά. Εκεί λοιπόν δεν μετράω ούτε δύσκολα ούτε εύκολα, απλώς ζω. Το μεγαλύτερο όνειρο που έχω πραγματοποιήσει είναι ότι ζω ακόμα», αποκαλύπτει ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλώντας στο Secret.

«Το μεγάλο μου κέρδος είναι όταν μέσα από τα έργα που παρουσιάζω νιώθω το αίσθημα της αποδοχής, που για μένα είναι πρωταρχικός σκοπός ζωής», λέει. Η μεγαλύτερη δυσκολία στη δουλεία του είναι η διαχείριση των ανθρώπων με ταλέντο.

«Ο χώρος μας έχει πολύ ταλέντο, το οποίο γειτνιάζει με το αλλοπρόσαλλο. Η δουλειά μας έχει να κάνει με πλάσματα που είναι ικανά να σου στρώσουν τον δρόμο για τον παράδεισο και την κόλαση την ίδια στιγμή».

Ο μεγαλύτερος του φόβος είναι η λήθη. «Εχοντας δηλώσει πολλές φορές ως ένα από τα πολλά ελαττώματα μου την άκρατη ματαιοδοξία μου, θα έλεγα ότι ένας αρρωστημένος φόβος είναι το να με ξεχάσουν, θα ήθελα η περπατησιά μου σε αυτή τη ζωή να αφήσει κάποια αποτυπώματα», αναφέρει.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!