tromaktiko: Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Τι φοβάται στ’ αλήθεια ο Λαζόπουλος - Μυστηριώδη τηλεφωνήματα τα μεσάνυχτα σε…

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Τι φοβάται στ’ αλήθεια ο Λαζόπουλος - Μυστηριώδη τηλεφωνήματα τα μεσάνυχτα σε…



Κλεισμένος στη βίλα του Ψυχικού, ο Λάκης Λαζόπουλος παλεύει με την απομόνωση και τη μοναξιά...
Ωστόσο, το θλιβερό αυτό σκηνικό στη ζωή του ήρθε να αναστατώσει η νέα διάσταση που πήρε τις τελευταίες μέρες η μεγάλη υπόθεση της κοκαίνης σε πασίγνωστο μαγαζί του Κολωνακίου στην οποία εμπλέκονται ηχηρά ονόματα του λαμπερού κόσμου της showbiz.

Στην ήδη βεβαρημένη ψυχολογία του ήρθαν να προστεθούν οι φόβοι που εκφράζουν προς αυτόν κάποιοι από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει δίπλα του, ότι δηλαδή κάποιοι εχθροί του θα επιχειρήσουν να του ξαναθυμήσουν την υπόθεση, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του πριν από χρόνια στην περίφημη υπόθεση με τα ναρκωτικά στην θαλαμηγό «Θέραπιν» του γνωστού ψυχιάτρου, Πέτρου Λυμπέρη και ιδιοκτήτη της ψυχιατρικής κλινικής «Κασταλία».

Η παρουσία του τότε στο «θρυλικό» πλέον κότερο που έγινε και σλόγκαν («ήμουν κι εγώ στο κότερο») τον είχε στιγματίσει, όπως και τους υπόλοιπους που ήταν μαζί όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Τώρα, ο εφιάλτης και τον Λαζόπουλο ξυπνά και πάλι. Άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στο στενό περιβάλλον του μας έλεγαν πως τις τελευταίες μέρες τον βλέπουν ταραγμένο και ανήσυχο, αλλά κανείς δεν τολμά να τον ρωτήσει το γιατί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολλές φορές και πάντα αργά το βράδυ τηλεφωνεί σε πολύ δικό του πρόσωπο και μοιράζεται μαζί του τις ανησυχίες του.

«Θέραπιν» με κόκα, χασίς και χάπια

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του τότε 50χρονου ψυχιάτρου άρχισε τον Ιούνιο του 2001 όταν η θαλαμηγός του απέπλευσε από τη μαρίνα του Φλοίσβου με προορισμό τη Μύκονο. Εκτός από τον Πέτρο Λυμπέρη, τον πλοίαρχο Γιώργο Γεωργούδη και το υπόλοιπο προσωπικό, στο σκάφος επέβαιναν -σύμφωνα με τον πλοίαρχο- οι τραγουδιστές Σάκης Ρουβάς, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος και ο μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης.

Ύστερα από πληροφορίες για ύπαρξη ναρκωτικών πάνω στο σκάφος, η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έστειλε σήμα στη Μύκονο. Λίγες ώρες αργότερα η θαλαμηγός έριχνε άγκυρα στον κόλπο του Ορνού. Παρά τις σχετικές πληροφορίες, οι άνδρες του Λιμενικού δεν πραγματοποίησαν αμέσως έφοδο, αλλά έπειτα από μερικές ώρες. Εν τω μεταξύ, είχαν αποβιβασθεί από το σκάφος οι γνωστοί καλλιτέχνες. Έπειτα από την επιχείρηση συνελήφθησαν ο Λυμπέρης και ο πλοίαρχος.

Λάκης: «Με διασύρουν»

Τότε, λοιπόν, ο Λάκης είχε βγάλει ανακοίνωση με την οποία απέδιδε την εμπλοκή του ονόματός του σε προσπάθεια διασυρμού του. Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι τον γιατρό Πέτρο Λυμπέρη δεν τον γνώριζε ούτε τον είχε συναντήσει ποτέ πριν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ενώ πρόσθεσε ότι απευθύνθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία, πριν καν κληθεί, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το τι συνέβη μετά την αποχώρησή του από το σκάφος.

«Η εμπλοκή του ονόματός μου γίνεται στο πλαίσιο διασυρμού μου», ανέφερε και υπογράμμισε ότι εφόσον συνεχίσει να προσβάλλεται η προσωπικότητά του «στο βωμό της τηλεθέασης και της ακροαματικότητας», τότε θα απαντήσει διά του δικηγόρου του.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!