tromaktiko: Δύσκολο διαζύγιο: Απέκρυψε εισοδήματα για να γλιτώσει τη διατροφή!

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Δύσκολο διαζύγιο: Απέκρυψε εισοδήματα για να γλιτώσει τη διατροφή!



Την ιστορία του...
Jeremy Meeks την γνωρίζεις μιας και ο ίδιος έπρεπε να μπει φυλακή για να βγάλει πολλά χρήματα ως μοντέλο. Συγκεκριμένα ο Jeremy Meeks πριν από 1,5 χρόνο μπήκε στη στενή για κλοπή και όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του από το αστυνομικό τμήμα όλοι έπαθαν σοκ με την ομορφιά του. Και το μεγαλύτερο σοκ τον έπαθαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας οι οποίοι περίμεναν αυτό το αγόρι να αποφυλακιστεί και να του ρίξουν τις προτάσεις βροχή για να φωτογραφηθεί με τα ρούχα τους.

Κι έτσι κι έγινε και σήμερα ο Jeremy Meeks βγάζει 600,000 δολάρια το μήνα. Ή περισσότερα; Έχουμε μπερδευτεί γιατί τους τελευταίους 5 μήνες το μοντέλο και η πρώην σύζυγος του μαλώνουν στα δικαστήρια για την διατροφή μιας και η Melissa ισχυρίζεται πως ο κούκλος πρώην σύζυγος της βγάζει 1.000.000 δολάρια το μήνα και το… κρύβει για να μην της δώσει την ανάλογη διατροφή.
Εκείνος επιμένει πως βγάζει μόνο 600.000 δολάρια και σύμφωνα με το TMZ αυτοί οι δυο μαλώνουν μόνο για τα λεφτά και έχουν αδιαφορήσει για την επιμέλεια των δυο παιδιών τους.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!