tromaktiko: Η Lady Gaga «κατασκηνώνει» για δύο χρόνια στο Λας Βέγκας

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Η Lady Gaga «κατασκηνώνει» για δύο χρόνια στο Λας Βέγκας



H μόδα που θέλει τις ποπ τραγουδίστριες που βρίσκονται στην κορυφή να οδεύουν προς το Λας Βέγκας για μόνιμες συνεργασίες κρατά...
γερά.

Με την πάροδο των χρόνων, όχι μόνο δεν έχει αποδυναμωθεί καθόλου, τουναντίον έλκει περισσότερο ενδιαφέρον. Από αυτήν την τάση λοιπόν, δε θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε η Lady Gaga, η οποία στο εξής θα έχει το δικό της σόου στην επονομαζόμενη Sin City.

Η ποπ σταρ έκανε γνωστό το νέο της επαγγελματικό βήμα μέσω του προσωπικού της λογαριαμού στο twitter όπου έχει 75 εκατομμύρια φανατικούς ακόλουθους, οπότε τα νέα μαθεύτηκαν αμέσως. Η σειρά των σόου που θα παρουσιάσει θεωρήθηκε σπουδαία είδηση από το κοινό της, παρόλο που για εξαιτίας της θα χρειαστεί να απέχει από ο,τιδήποτε άλλο ασχολείται μέχρι σήμερα και δη τις περιοδείες.
Ο αριθμός των εμφανίσεών της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, άσχετα αν το Variety αναφέρει ότι θα είναι τουλάχιστον 36 στον αριθμό και θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο του 2018. Το συμβόλαιο της Gaga με το Park Theater στο πάρκο MGM στο Λας Βέγκας έχει ορίζοντα δύο χρόνων, οπότε κατά πάσα πιθανότητα τα σόου της θα ξεπεράσουν τη δωδεκάδα.

Παρότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν περνάει την καλύτερή της περίοδο όσον αφορά στις θέσεις που καταλαμβάνουν τα τραγούδια της στα charts, η Gaga θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές ποπ σταρ και πλέον ακολουθεί τα χνάρια των Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζένιφερ Λόπεζ που έχουν βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ανά βραδιά στο Λας Βέγκας.

Για την ακρίβεια, η αντίστοιχη σταθερή συνεργασία της Σπίαρς που εξέπνευσε αυτόν τον μήνα υπολογίζεται ότι απέφερε στον λογαριασμό της πάνω από 100 εκατ. δολάρια κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της και κανείς δεν αμφιβάλλει πως η Gaga θα μπορέσει να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα εσόδων.

Η ιταλικής καταγωγής performer πρόσφατα ολοκλήρωσε την προώθηση του άλμπουμ της «Joanne» που με την κυκλοφορία του «χτύπησε» κατευθείαν κορυφή, όμως δεν τα πήγε εξίσου καλά στο σύνολο των πωλήσεων ούτε ως άλμπουμ ούτε στα singles του. Από σήμερα μέχρι και το 2020 είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει με καινούργιο υλικό, οπότε θα χρειαστεί να ισορροπήσει μεταξύ αυτού, αλλά και των υποχρεώσεών της στο Λας Βέγκας. Δεδομένου του ότι πρόκειται για την υπερδραστήρια Gaga, φαντάζει ευκολάκι.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!