tromaktiko: Πάτρα: "Νταής" ταβερνιάρης φοροφυγάς χτύπησε φοιτήτρια όταν διαμαρτυρήθηκε για τον λογαριασμό και κατέληξε στο Τμήμα [photo]

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Πάτρα: "Νταής" ταβερνιάρης φοροφυγάς χτύπησε φοιτήτρια όταν διαμαρτυρήθηκε για τον λογαριασμό και κατέληξε στο Τμήμα [photo]



Σκηνές απείρου κάλλους σε ταβέρνα στην Πάτρα. Η σημείωση στην απόδειξη έφερε φωνές, σπρωξίματα και μια ολόκληρη παρέα στο αστυνομικό τμήμα...

Της κακομοίρας προ ημερών σε κατάστημα εστίασης στην Πάτρα, του οποίου ο καταστηματάρχης, όχι μόνο απεδείχθη φοροφυγάς αλλά προκάλεσε και επεισόδιο. Έφτασε στο σημείο να προπηλακίσει νεαρή φοιτήτρια η οποία με την παρέα της το είχαν επιλέξει για να γευματίσουν!

Η παρέα των νεαρών παρήγγειλε ποτά και φαγητά, και αφού ολοκλήρωσαν το δείπνο τους... ήρθε ο λογαριασμός! Υπήρξε μία απόδειξη 28,5 ευρώ και ένα δελτίο παραγγελίας 35 ευρώ, προφανώς θα είχαν πάρει και κάποια άλλα είδη που προστέθηκαν αργότερα.

Και ενώ πλήρωσαν και ήταν έτοιμοι να φύγουν, ο καταστηματάρχης τους δηλώνει πως έπρεπε να πληρώσουν.. 70 ευρώ αφού το κατάστημά του έχει... ελάχιστη κατανάλωση! Μάλιστα έγραψε με το χέρι του στο δελτίο παραγγελίας «Ε.Κ. 70 ευρώ» αγνοώντας φυσικά τη νόμιμη απόδειξη!

Η απόδειξη που άναψε φωτιές:



Η παρέα αντέδρασε, του δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί για το ότι το κατάστημα έχει «ελάχιστη κατανάλωση» και άλλωστε θα έπρεπε να είχε κοπεί και η σχετική απόδειξη! Κάποια στιγμή τα μέλη της παρέας αποχώρησαν, όμως ο καταστηματάρχης επέμενε.

Βγήκε έξω και μάλιστα εν μέσω διαμάχης.. έσπρωξε μία κοπέλα. Και τότε έγινε το έλα να δεις. Απαντες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου φυσικά ο «νταής» καταστηματάρχης άρχισε να ζητά συγγνώμες και να προσπαθεί να βρει απίστευτες δικαιολογίες για να μην καταλήξει… στο αυτόφωρο!

Τα μέλη της παρέας των νεαρών αποφάσισαν να δώσουν... τόπο στην οργή! Δεν ήθελαν να το «τραβήξουν» κι έτσι δεν υπέβαλαν μήνυση. Ούτε η νεαρή την οποία ο καταστηματάρχης είχε σπρώξει και προπηλακίσει!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!